Inaktiv platsannons

Datacenterspecialist i Kalmar, Karlskrona

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Kalmar dig som vill jobba som Datacenterspecialist med fokus på stora miljöer. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur.  
 
"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." – Sofia Nagander, it-arkitekt på Atea.
 
Din roll i laget  
I rollen som Datacenterspecialist på Atea ansvarar du för att hjälpa kunder i analys av deras it-miljö och att ge förslag på lösningar inom storage och virtualisering. Du har en rådgivande roll men arbetar även med implementationer och löpande uppföljning.  
 
Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder. Tar du dig an utmaningen på rätt sätt finns möjligheter till en central specialistroll inom företaget.  
 
Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som Datacenterspecialist är:  
• Analys av kunders it-miljöer och förslag på datacenterlösningar.  
• Rådgivning rörande storage och virtualisering i stora miljöer.  
• Implementation och löpande uppföljning av kundinstallationer.  
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande:  
Efter att ha arbetat med datacenter har du skaffat dig en specialistkunskap inom området. Du planerar ditt arbete effektivt, är organiserad och prioriterar väl för att hålla deadlines. Du sätter även höga mål för dig själv och gillar utmaningar. Din kommunikativa och pedagogiska förmåga är mycket god. Du tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare processer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
För att lyckas i tjänsten som Datacenterspecialist bör du ha följande kompetens:  
• Minst 2 års erfarenhet inom it-infrastruktur med fokus på server, storage och systemövervakning.  
• Kunskaper inom flera av följande områden: VMware, Cisco UCS, NetApp, Veeam, Hyper-V, HPE 3PAR.  
• Kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.  
• B-körkort.  
 

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kalmar, Karlskrona
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Heltidsjobb (förstajobb)