Inaktiv platsannons

Nätverkskonsult i Västerås

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Atea Västerås fortsätter att växa och just nu söker vi dig som vill jobba som konsult med fokus på nätverk och kommunikation. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur.  
 
"Det är kul att gå till jobbet när man vet att arbetsuppgifterna är varierande, och att man har stöttning från både kompetenta kollegor och bra chefer. Här är det tillåtet att göra fel för att hitta lösningar och det finns gott om utvecklingsmöjligheter." – Tom Lindhblom, konsult inom kommunikation.  
 
Din roll i laget  
I rollen som nätverkskonsult kommer du att arbeta med installation, service, underhåll och support av nätverksutrustning hos våra kunder. Du kommer även att jobba med att förbättra produkternas prestanda samt implementera, felsöka och återställa mjukvara, operativsystem och nätverk. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.  
 
Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som nätverkskonsult är:  
• Installation, support, service och underhåll av utrustning.  
• Förbättra produkternas prestanda.  
• Implementera, felsöka och återställa mjukvara, operativsystem och nätverk.  
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande:  
Du tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare processer. Din samarbetsförmåga är god genom att du är lyhörd och kommunikativ. I ditt arbetssätt är du noggrann och fokuserad på att nå uppsatta mål. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
För att lyckas i tjänsten som nätverkskonsult bör du ha följande kompetens:  
• Bred kunskap inom nätverk så som Routing och Switching, trådlöst samt nätverksäkerhet.  
• Arbetat med konfiguration, installation, administration och felsökning av nätverk.  
• Arbetat med produkter från Cisco, Meraki eller HP Aruba  
• Behärskar svenska och engelska.  
• B-körkort.  
 

Publicerad den

25-05-2019

Extra information

Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Västerås | Västermanlands län | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis