Inaktiv platsannons

Dialect Falun söker säljare till vår butik i Falu centrum!

Om tjänsten

Dialect Falun söker säljare till vår butik i Falu centrum!

Vi utvecklar moderna tjänster och produkter till företag och människor som tillsammans med innovativa lösningar och utbildning gör det enkelt att arbeta smart - vi sparar tid och pengar. Kunderna kan fokusera sig på att göra det som de är bäst på - sin egen verksamhet och ett bättre digitalt liv.

Dialect Falun levererar produkter och tjänster till företag och privatpersoner i Dalarna inom våra affärsområden som är Data/IT, Telefoni, Fordonslösningar och kommunikationsradio.

BK Data är vår butik i Falu centrum som erbjuder företag och privatpersoner produkter, tjänster och service inom IT och Telefoni. Framförallt hela Apples sortiment såsom MAC datorer och iPhones samt PC och tillbehör samt telefoni med mobiler, mobiltillbehör och operatörstjänster från Telia, Telenor och Tele2. Vi är certifierad Apple servicepartner på hela Apples sortiment från iPhones och iPads till alla MAC datorer, vi utför även service på PC.

Vi söker Dig som:

  • Har ett genuint intresse av teknik
  • Tycker om att arbeta självständigt men även trivs i en grupp
  • Är van att hantera Apples sortiment men även förstår dig på övriga produkter inom IT och mobiltelefoni
  • älskar att göra människor nöjda!
  • älskar att hjälpa människor och företag att utvecklas!
  • älskar att arbeta med moderna produkter och tjänster!

Som anställd hos Dialect Falun blir du en del av ett framgångsrikt företag där kompetenta, passionerade och serviceinriktade medarbetare är framgångsfaktorn för att nå våra mål. För oss är det viktigt att alla känner en stark drivkraft och ett stort engagemang för arbetet. Vi vill att det skall kännas genuint roligt, utvecklande och utmanande att gå till arbetet.

Du får självklart en introduktion och utbildning inom de områden du ska vara verksam.

Vi erbjuder dig utmanande och spännande arbetsuppgifter där vi ställer stora krav på din närvaro, personliga utveckling och starka engagemang för att driva företaget framåt där du motiveras av att se din dagliga insats ge effekt.

Din roll som säljare

I vår butik kommer du att arbeta med hela Dialects sortiment som innefattar de hetaste produkterna och tjänsterna på marknaden för Data/ IT, Mobilt, Telefoni och Fordons IT, vi arbetar med flera mobiloperatörer på den svenska marknaden såsom Telia, Tele2 och Telenor.

Dina arbetsuppgifter blir att i vårt kundcenter bemöta och hantera kunder och deras önskemål, hantera inköp, inleveranser och andra löpande rutiner för verksamheten. Vår butikschef kommer att leda och hantera din introduktion och löpande arbetsuppgifter. 

I vår butik arbetar du tillsammans med andra säljare för att på bästa sätt bemöta de kunder som besöker oss och själv utvecklas och ta nya kliv i din roll som säljare

Kvalifikationer som säljare

Vi tror att du utmanas av ett högt tempo, har viljan, glöden och målsättningen att bli framgångsrik inom ditt arbete. Du har ett eget driv och vill utvecklas i en snabb takt tillsammans med oss där fokus att utveckla kunden och göra kunden nöjd

Tidigare erfarenheter från försäljning och kännedom om MAC datorer är meriterande, men är absolut inget krav då en stark ambition att lyckas tar dig väldigt långt

 

Start:                            Snarast möjligt/enligt överenskommelse
Lönesättning:              Marknadsmässig grundlön samt provision/bonus
Tjänsten omfattar:      Heltidstjänst, kan innefatta arbete på lördagar
Placeringsort:              Falun

 

Ansökan

Intervjuer kommer att ske löpande så skicka din ansökan redan idag! 

Med din ansökan ser vi gärna att du bifogar CV, referenser, personligt brev och en bild.

Övriga upplysningar:      Simon Larsson, Försäljningschef, 023-775535

Läs mer om oss och tjänsten på vår  och  

Jobbar du redan på Dialect?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Falun
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Falun | IT | Heltidsjobb (förstajobb)