Inaktiv platsannons

Aspiranter till SCA Skog

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Aspiranter till SCA Skog

Är du beredd att satsa på din egen utveckling och SCA? Nu söker vi dig som vill växa och utvecklas tillsammans med oss. Detta är en unik möjlighet att under fältsäsongen 2019 arbeta med SCAs stora företagstaxering för att sedan övergå till en aspiranttjänst hos en av våra förvaltningar. Starta din skogliga karriär hos oss som aspirant på SCA Skog!

Din nästa utmaning

Under fältsäsongen 2019 kommer du att vara en viktig del i SCAs tionde företagstaxering som kommer att ha stor påverkan på hur SCA agerar nu och i framtiden. Arbetet kommer att innebära inventeringar i fält över hela SCAs skogsinnehav och ge god insikt i kärnverksamheten skog. Under perioden maj-oktober 2019 då företagstaxeringen pågår, kommer du att röra dig över hela SCAs verksamhetsområde och ofta bo borta under veckorna. Därefter är det dags att påbörja din aspiranttjänst på förvaltningen.


Som aspirant hos oss får du en bra start på karriären med tillfälle att knyta viktiga kontakter och få en bra inblick i vår verksamhet. Du får sätta dig in i olika funktioner och arbetsuppgifter på en skogsförvaltning med målsättningen att du så småningom ska söka någon av våra övriga tjänster, som till exempel produktionsledare, distriktsansvarig eller virkesköpare. Tjänsten är tillsvidare med inledande provanställning vid en av våra skogsförvaltningar där du får en handledare som tillsammans med dig planerar dina arbetsuppgifter så att du får en bra mix av erfarenheter. Ange i din ansökan vilken/vilka av våra förvaltningar du helst vill arbeta i, eller om du är flexibel. Våra skogsförvaltningar är Norrbotten, Västerbotten, Ångermanland, Jämtland eller Medelpad.

Vem är du?

Är du beredd att satsa på din egen utveckling och på SCA? Har du drivkraft och förmåga att ta dig an utmaningar? Då är SCA något för dig.


För att passa in i rollen som aspirant är du är flexibel, nyfiken, ambitiös och har viljan att utvecklas i och med SCA. Du värdesätter ett företag som har hållbarhet, innovation och utveckling i fokus. För oss är det också viktigt att din personlighet och ditt beteende samspelar med SCA:s kärnvärden: Respekt, Högklassighet och Ansvar. Formellt krävs det skoglig utbildning samt körkort för denna tjänst. Du talar flytande svenska samt talar och skriver bra engelska.

Vad erbjuder vi dig?

Att börja som aspirant är en bra start på karriären där du får prova på olika funktioner inom en förvaltning för att vi tillsammans ska se vilken roll som passar dig bäst. Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skog
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Skog | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)