Inaktiv platsannons

Employer Branding specialist i Stockholm

Om tjänsten



Employer Branding Specialist

Skanska bygger ett bättre samhälle. Vi tror på en nytänkande samhällsutveckling som ger alla bra livsvillkor. Det vi skapar ska bära samhället in i framtiden. För att klara av den utmaningen behöver vi hela tiden fler passionerade och ambitiösa medarbetare som vill bygga ett bättre samhälle med oss.
Ditt arbete är ett av våra viktigaste och roligaste uppdrag – att stärka Skanska som varumärke och arbetsgivarvarumärke och att hitta nya medarbetare till alla våra verksamheter.
Du kommer att tillhöra Employer Branding teamet som är en del av 20 engagerade kollegor på kommunikation. Vi arbetar nära våra verksamheter och brinner för det vi gör och tillsammans är vi en viktig del av Skanskas framgång. Teamet har också ett nära samarbete med HR där vi tillsammans stöttar och utvecklar det viktiga arbetet med att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla de bästa medarbetarna i alla roller.
Vill du vara med på resan in i framtiden?

Join the battle of talent!

En central del i rollen är att bygga och underhålla relationer. Du är den som tar första kontakten med kandidater, universitet och högskolor – för att presentera Skanska och lyssna in kandidatens intresse. Du är en av sex medarbetare i teamet och tillsammans sätter vi strategier för att hitta de för oss bästa medarbetarna. Du kommer att jobba med allt från projektledning, strategi, vara ute och inspirera, organisera och följa upp i alla våra planerade aktiviteter.

Du tänker utanför boxen och ger dig inte

Du triggas av att tänka bortom det självklara, använda din nyfikenhet och kreativitet. Som person är du uthållig och resultatorienterad och gillar att självständigt organisera och strukturera ditt arbete. Att prata med människor är något som ger dig energi.

För att snabbt vara på banan har du någon form av erfarenhet av HR, marknadsföring eller kommunikation och jobbat 1-3 år. Har du jobbat med Employer Branding är det fantastiskt!

Bästa kollegorna väntar på dig!

Employer Brandinggruppen består av gruppchef och fem specialister som gärna delar med sig av sin kunskap och erfarenhet. Vi sitter i Stockholm, Göteborg och Malmö. Du kommer arbeta på vårt moderna kontor i Stockholm. Resor förekommer. Vi önskar att du kan börja hos oss i februari/mars. Uppdraget är en tidsbegränsad anställning på 12 månader med möjlighet till förlängning.

Skicka in din ansökan innehållandes CV och personligt brev senast den 7 januari, eller varför inte redan i dag, då urvalsprocessen sker löpande.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)