Inaktiv platsannons

Kolonialansvarig Coop Krylbo

Om tjänsten

Vi söker dig som har inspirationen och engagemanget att ansvara över vår kolonialavdelning. Du har ett stort intresse för mat, en servicekänsla utöver det vanliga och älskar att sälja och alltid överträffa våra kunders förväntningar.

Hos oss är det viktigt att du tycker om att arbeta i ett högt tempo och ha många bollar i luften samt att du känner dig trygg stressiga situationer. Vi värdesätter att du är flexibel och serviceinriktad och har ett stort engagemang i ditt arbete.

Ditt ansvarsområde kommer omfatta butikens kolonialvaror. Till din hjälp har du ett säljglatt team av medarbetare, med olika bakgrunder och erfarenheter, men alla med intresse att sälja och ge kunden den bästa servicen. Tillsammans med dina medarbetare ska du erbjuda våra kunder fräscha, inspirerande och säljande avdelningar varje dag.

Du ansvarar för uppföljning av försäljning mot budget och arbetar aktivt med avdelningens ekonomi. Tidigare erfarenhet av dagligvaruhandeln är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 30 tim/veckan med tillträde 1 februari eller enligt ök.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Krylbo
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Krylbo | Detaljhandel | Deltidsjobb