Inaktiv platsannons

Bagare/ Konditor till Stora Coop Örnsköldsvik

Vi söker... Tjänsterna är på 32 timmar i genomsnitt per vecka. Tillträde sker löpande.Till vårt bageri söker vi Dig med känsla för branschen. Du som vill utvecklas inom ett område du är kunnig inom eller lära dig ett nytt jobb i en sp...

Om tjänsten

Vi söker medarbetare

Tjänsterna är på 32 timmar i genomsnitt per vecka. Tillträde sker löpande.


Till vårt bageri söker vi Dig med känsla för branschen. Du som vill utvecklas inom ett område du är kunnig inom eller lära dig ett nytt jobb i en spännande bransch! Vi söker bagare och trågare som kan eller vill lära sig tillverka degar och baka allt från matbröd till fikabröd. Vi söker konditorer som kan eller vill lära sig tillverka tårtor och mackor samt andra kondis produkter. Din passion för området och talang för struktur och ordning och reda är utpräglad.

Som medarbetare krävs det att du trivs med ett omväxlande och tempofyllt arbete samt har förmåga att utveckla varuområdet. Ditt sätt att vårda och exponera varorna ska inspirera och skapa matglädje hos våra kunder.

Du arbetar i huvudsak med arbetsuppgifter inom Ditt område. Det innebär att utföra alla sedvanliga uppgifter som ingår i tjänsten. Du ska medverka till att de dagliga rutinerna och de löpande arbetsmomenten utförs på ett planerat och optimalt sätt.

Säljchef Malin Gästrin 070-070-273 7676

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örnsköldsvik
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örnsköldsvik | Detaljhandel | Deltidsjobb