Inaktiv platsannons

RECRUITING SPECIALIST, Malmö

Om tjänsten

RECRUITING SPECIALIST, Malmö

Vad söker vi?

Som Recruiting Specialist kommer du att spela en viktig roll i samarbetet med olika funktioner i hela vår svenska organisation. Du kommer att genomföra och verkställa rekryteringsstrategier för att ta itu med omedelbara och långsiktiga anställningsbehov.

Vilka är Hilti?

Om du är ny i branschen har du kanske inte hört talas om oss. Vi tillhandahåller marknadsledande verktyg, tekniska produkter, mjukvara och tjänster för den globala byggsektorn. Vi är stolta över vårt företag, med 75-årig historia, och ett världskänt renommé för banbrytande produkter och exceptionell service. Med mer än 28.000 medarbetare i över 120 länder är vi en bra arbetsplats där du kan bidra med din prestation samtidigt som du utvecklas och bygger en karriär.

Vad innebär rollen?

Som Recruiting Specialist kommer du att arbeta tillsammans med HR Business Partners och chefer i organisationen. Du kommer att äga och operativt driva rekryteringsprocessen så att den blir så effektiv som möjligt genom sourcing, screening och intervjuer för att tillsätta rätt kandidat. Stort fokus ligger på att minska tiden att fylla vakanser, ha kandidater i pipeline samt förbättra den övergripande kvaliteten på rekryteringsprocessen. Du har även ett ansvar för employer branding, universitetsnätverk och talangrekrytering och driver detta för att hitta framtida medarbetare. Du kommer även att ha ansvar för olika projekt inom området och självständigt driva dessa.

Vi söker dig som är entusiastisk och självständig och som delar våra grundvärderingar mod, integritet, teamwork och engagemang.

Hilti Svenska AB har under flera års tid varit på listan för Sveriges bästa arbetsplatser. 2014, 2015, 2016 och 2018 utsågs vi till Sveriges bästa arbetsplats i kategorin stora organisationer.

Vad erbjuder vi?

Hilti erbjuder ett spännande arbete där du har möjlighet att långsiktigt utvecklas i organisationen nationellt och internationellt. Vi kommer att ge dig allt du behöver för att lyckas i din roll såsom löpande utbildning och ansvar.

Varför ska du söka?

Framgång på Hilti handlar om teamwork och förmåga, oavsett din bakgrund. Vi är en organisation av medarbetare som ger innovativa, utvecklingsfokuserade och produktiva team.

Vi önskar att du:

  • En kandidatutbildning inom HR eller annat likvärdigt område
  • Framgångsrik rekryteringserfarenhet gärna från något rekryteringsföretag
  • Förmåga att se detaljer i en krävande och snabbt föränderlig miljö
  • Vana att arbeta flexibelt, proaktivt och effektivt
  • Utmärkt svenska och engelska i både tal och skrift samt god kommunikationsförmåga
  • Förmåga att prioritera och planera effektivt
  • En stor nyfikenhet och driv där du hellre fokuserar på möjligheter

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Karin Tolf, HR Director, på . Inga ansökningar tas emot via mejl.

Intresserad av att söka eller veta mer om Hilti som arbetsgivare? Gå till careers.hilti.se

Dela detta jobb

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej