Inaktiv platsannons

Ekonomiansvarig till Topcon Scandinavia AB! i Stockholm

Om tjänsten

Då vår nuvarande ekonomichef går i pension framåt sommaren söker vi nu hans efterträdare.

Topcon Scandinavia AB är ett helägt dotterbolag till Topcon Europe Medical B.V. Moderbolaget har sitt säte i Nederländerna och ingår i Topcon Corporation, Japan. Läs mer på 

Topcon Scandinavia AB säljer och marknadsför optisk utrustning till optiker och ögonläkare på den svenska marknaden. Företaget tillhandahåller komplett servicesupport för hela produktsortimentet. Huvudkontoret är placerat i Mölndal med sälj- och servicekontor i Stockholm. Vi är idag totalt ca 20 medarbetare. Då vår nuvarande ekonomichef framöver lämnar företaget med pension söker vi därför en engagerad och drivande efterträdare. Du får det totala ansvaret för företagets ekonomiarbete.

Det innefattar allt från analyser, budget, redovisning, bokslutsarbete, finansieringsärenden för företagets kunder, skatter och deklarationer. Den övergripande personaladministrationen ingår också i arbetsuppgifterna, liksom övriga administrativa uppgifter. Du ansvarar för all rapportering till moderbolaget. Utöver ekonomisk rapportering omfattar det även uppföljning av internkontroll och uppförandekoder (Code of Conduct).Till Din hjälp har Du en medarbetare som ansvarar för leverantörsreskontran, löpande bokföring och löner.

Vi önskar att Du har ekonomiutbildning på högskolenivå eller jämförbar utbildning, samt några års erfarenhet av självständigt ekonomiarbete. Erfarenhet av internationell verksamhet är en tillgång i arbetet. Vi värdesätter god administrativ förmåga, noggrannhet och god samarbetsförmåga. Du är även en glad, social och öppen individ där flexibilitet kommer att vara ett ledord. Hos oss är tonen dynamisk och lättsam och vi lägger stort fokus på våra medarbetares trivsel.

Har Du frågor är Du välkommen att ta en första kontakt med ekonomichef Lars Attenius, 0701 88 92 51, eller VD Peter Wenner, 0701 88 92 20. Din ansökan behandlas konfidentiellt. För att ansöka klickar du på Ansök nu.

 ansökan vill vi ha innan 2019-01-15.

Välkommen till Topcon!  

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej