Inaktiv platsannons

HR-specialist Tid & Bemanning i Stockholm

HR-specialist Tid &... Bli en av... Vill du bli en del av Sveriges ledande dagligvaruhandelsbolag där du arbetar som HR-specialist...

Om tjänsten

HR-specialist Tid & Bemanning Bli en av oss

Vill du bli en del av Sveriges ledande dagligvaruhandelsbolag där du arbetar som HR-specialist inom tid och bemanningsplanering för detalj, lager & e-handel och kontor samt ha möjlighet att utvecklas? Dagligvaruhandeln står inför spännande utmaningar i och med digitaliseringen, automation och den branschglidning som sker genom förändrade konsumentbeteende. Vårt fokus är att driva utvecklingen inom området. Trivs du att arbeta i en föränderlig miljö och i en roll där du tar eget ansvar, utmanar organisationen och driver frågor framåt? Då är det här rollen för dig!

På den centrala HR-avdelningen i Stockholm driver vi utvecklings- och förändringsprojekt för effektivisering av HR-arbetet i hela organisationen. Vi söker en proaktiv och drivande person som gillar att arbeta både operativt och strategiskt.

Det här får du göra

Som vår nya HR specialist kommer du att ansvara för att leda och driva tid och bemanningsplaneringsfrågor ur både strategiskt, taktisk och operativt perspektiv. 

Du kommer säkerställa att vi sätter upp ramverken för tid inom de olika avtalsområdena korrekt och löpande hålla ramverk och rutiner uppdaterade. Du kommer även se över hur vi arbetar med planering för våra avtalsområden inom butik, lager och kontor. Du kommer att bli involverad i och driva uppdrag som syftar till att identifiera hur vi bör vara bemannade samt utveckla processer inom tid- och bemanningsplanering. Du kommer ta fram nyckeltal och analysera data, göra uppföljningar och bedöma hur denna påverkar kommande schemaplanering och utfall. 

Din roll har många kontaktytor internt och du rapporterar till chef för operativ HR. Förutom dig består teamet i dagsläget av ytterligare tre HR-specialister.

Det här förväntar vi oss

Du har en relevant akademisk examen samt bred relevant arbetslivserfarenhet inom schema- och bemanningsplanering alternativt processutveckling. Vi ser gärna att du har vana av arbete med kollektivavtal för detalj samt lager- och e-handel. Erfarenhet av arbete i olika IT/tech-lösningar för tid och bemanningsplanering är en fördel.

För oss är det viktigt att du är analytisk och har integritet. Du är engagerad, arbetar självständigt och driver dina arbetsuppgifter ansvarsfullt. För att trivas i rollen har du en god kommunikativ förmåga, skapar förtroende och har mod att ifrågasätta. Du är prestigelös och värdesätter vikten av att jobba tillsammans och bidra till ett bra arbetsklimat.

Tjänsten är en heltidstjänst, med tillträde enligt överenskommelse. Placering är på vårt huvudkontor vid Torsplan i Stockholm.

Mer information

Har vi väckt ditt intresse?
Vi hoppas det! Du är varmt välkommen att söka tjänsten via länken ”Ansök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Denna rekrytering sker med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 15 januari 2019.

Kompetensutveckling och karriär
Vi är ett företag i ständig utveckling och vi arbetar medvetet och långsiktigt tillsammans med dig för att du ska utveckla din kompetens. För rätt person finns goda möjligheter att växa hos oss.

Mångfald
Vi har branschens tuffaste mål för mångfald. För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper i språk, högtider och ma hjälper oss att spetsa vårt kunderbjudande. Vi har kommit långt men vi vill bli ännu bättre och välkomnar en mångfald av sökande till alla våra tjänster.
 

Information om bolaget

Välkommen till Axfoodfamiljen!

Axfood är Sveriges näst största aktör inom dagligvaruhandeln med framgångsrika matkoncept som Willys, Hemköp, Tempo, Axfood Snabbgross, Mat.se och Middagsfrid. Vi är också delägare i Eurocash och Urban Deli.

Bakom butiksscenen finns de koncerngemensamma funktionerna Affärsutveckling, Ekonomi, HR, IT, Kommunikation och Dagab Inköp & Logistik.

Våra medarbetare är vårt framgångsrecept. Med passion för mat och människor, engagemang och stolthet arbetar vi tillsammans för en bättre vardag där alla kan dela glädjen för bra och hållbar mat. Axfood är noterat på Nasdaq Stockholm och huvudägare är Axel Johnson AB.

Delar du vår passion för mat och människor? Välkommen att göra karriär inom Axfoodkoncernen!

Dela detta jobb

Publicerad den

20-05-2019

Extra information

Ort
Stockholm
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis