Inaktiv platsannons

Tech Lead i Solna

Om oss Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Om tjänsten

­

PostNord är inne i en av Nordens största transformationer och jobbar fokuserat på att ta fram de bästa digitala lösningarna inom e-handel och logistik. Några av våra tjänster: Postnord-appen med över 2 miljoner användare samt vinnare av svenskt designpris, Sveriges största kundportal och Nordens största tjänst för spårning av försändelser. Företaget har som mål är att vara e-handlarens viktigaste partner och mottagarens förstahandsval

Bli en del av vårt team
Du kommer i rollen som Tech Lead ha ett tekniskt ansvar och även utveckla själv. Du driver frågor kring teknikval och stämmer av att lösningarna harmoniserar med den övergripande arkitekturen. Du arbetar nära produktägaren, gör estimeringar och hjälper produktägaren att prioritera. Vi jobbar i självstyrande team där vi ansvarar för utveckling av existerande och framtida tjänster.Här finner du, förutom frihet och ansvar, mycket kompetenta personer samt en kreativ och utvecklande miljö i teknisk framkant. I rollen ingår du i Tech Lead forum där man delar kunskap och synergier. Läs mer om vad vi håller på med inom affärs- och it-utveckling:

Du har vad som krävs
Vi ser att du har mycket goda kunskaper inom Java eller NodeJS och TypeScript, erfarenhet av något eller några av: Serverless, REST, AWS, Elasticsearch, Kibana, RDBMS, Key-Value stores, CI/CD och Kubernetes. Att du är välbekant med begrepp som SOLID, DevOps och Polyglot. Har förståelse för distribuerade system där API:er, meddelandehantering och skalbarhet är centralt. Som person tycker du om att driva frågor, är positiv, prestigelös och gillar att arbeta i team men även jobba självständigt med förmåga att prioritera. Du har ett naturligt teknikintresse och hänger med i den senaste tekniken och tar gärna del av det senaste genom t.ex. Meet-up's eller andra forum.

Vi levererar
Hos oss blir du del i ett team som ska driva förändring och möjliggöra att affärsområdet når sina mål och levererar resultat. I teamet kommer du arbeta i vad som liknats "en start-up med riktiga kunder" och med stor möjlighet att påverka.

Publicerad den

20-05-2019

Extra information

Ort
Solna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis