Inaktiv platsannons

Delivery Manager i Solna

Om oss Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Om tjänsten

Har du passion för ny teknik och framtidens digitala arbetsplats? Vi söker en IT-säkerhetskunnig Delivery Manager med fokus på användare.

Bli en del av vårt team
Vi är i en stor förändringsperiod och då vår verksamhet utvecklas och förändras måste fokus läggas på en bättre digital arbetsplats med verktyg och tjänster som underlättar vår vardag. Du kommer att ansvara för IT-miljöerna med inriktning på Workplace Services-lösningar samt pågående IT-leverans. I rollen ingår att ha goda relationer med leverantörer och säkerställa leverans av Workplace Services enligt kontrakt, samarbeta med Performance Managers och följa upp SLA och relaterad serviceprestanda ur ett operativt och taktiskt perspektiv. Utöver det se till att förändringar och förbättringar utformas och implementeras. Du ansvarar för budget och leverantörskostnad samt samverkar med interna och externa intressenter.

Du har vad som krävs
Du har en bred bakgrund inom IT, med erfarenhet från Service eller Release Management för applikationer och/eller IT-infrastrukturtjänster. Du är van att leda andra i team och projekt där du tar ansvar och driver leveranser från start till mål. Din kunskap och erfarenhet av den digitala arbetsplatsen är stor och du förstår vilka utmaningar som finns i förflyttningen från den traditionella till den framtida arbetsplatsen, i det digitala och mobila utrymmet. Du rör dig naturligt mellan verksamhet och teknik och kan enkelt förklara IT-lösningar på ett tydligt och pedagogiskt sätt. Du trivs att arbeta agilt. Vi tror att du har en akademisk examen, i informationsteknik/datavetenskap eller motsvarande kunskaper och färdigheter förvärvad genom arbetslivserfarenhet och fortlöpande yrkesutbildning.

Vi levererar
Här finns möjlighet att få vara med på en spännande förändringsresa som möjliggör din egen utveckling. Fokus ligger på att förbättra nuvarande standardiserade arbetsplats till att bli mer digital där Microsoft 365 och dess appar ska börja användas i verksamheten. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Publicerad den

20-05-2019

Extra information

Ort
Solna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis