Inaktiv platsannons

Speditör/godsplanerare till SCA i Umeå

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Speditör/godsplanerare

Vill du ha ett utvecklande och utmanande jobb inom logistik – då kanske detta är din nya utmaning? På SCA Logistics tillhandahåller vi omfattande sjö- och landtransporttjänster inom Europa och till översjömarknader. Nu söker vi en speditör/godsplanerare till vår terminal i Holmsund. Varmt välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

I den här rollen kommer du att arbeta med lastplanering och godstransporter där daglig kontakt med kunder och leverantörer är en stor del av vardagen. Du kommer också att jobba med viss skeppsklarering samt utfärda erforderliga dokument i samband med detta. En annan viktig del i rollen är den ekonomiska uppföljningen som innebär fakturering, kontering samt övrig administration. Du är också delaktig i att arbeta för förbättrade administrativa processer.


I denna tjänst kan beredskap förekomma.

Vem är du?

Vi tror att du som söker har en gymnasieutbildning eller motsvarande erfarenhet. Utöver detta vill vi att du har grundläggande kunskaper inom ekonomi samt god datorvana. Du kommunicerar bra på svenska och engelska i såväl tal som skrift. Det är önskvärt, men inget krav, om du har högskoleutbildning inom optimering och/eller logistik eller har erfarenhet från liknade arbetsuppgifter.


Som person tror vi att du är noggrann, självständig och har en god planeringsförmåga. För att lyckas i den här rollen tror vi också att du är bra på att samarbeta samt dela med dig av information till övriga i teamet. Det är också viktigt att du har förmågan att se helheten för att kunna göra ett bra arbete och fatta rätt beslut samt att du gillar att driva ständiga förbättringar.


För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserik. Du kommer jobba i ett team med engagerande kollegor.


På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Umeå | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)