Inaktiv platsannons

Sommarvikarier till SCA Wood AB, Tunadals sågverk i Sundsvall

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Sommarvikarier till SCA Wood AB, Tunadals sågverk

Tunadals sågverk söker nu sommarvikarier med inriktning process och truck.

Är du Nyfiken på oss? Lördagen den 19:e januari har vi ÖPPET HUS (obs! begränsat antal platser) för tjejer och killar som är intresserad av att jobba hos oss som sågverksoperatörer. På vårt Öppet Hus kommer vi ha en presentation och rundvandring i sågverket, efter det har vi speedintervjuer – såklart bjuder vi på gott fika!

Är du intresserad av att delta på Öppet Hus? Maila då, senast 17:e jan till info.tunadalssagverk@sca.com för en plats.

Vill du ansöka till sommarvikariatet, klicka in dig på annonsen och registrera din ansökan via webbsidan www.sca.com/karriar.

Arbetsbeskrivning

Som vikarie är du med och skapar en hållbar framtid och jobbar i ett team med engagerade kollegor. Du är en del av den dagliga driften på ditt skift och arbetar som sågverksoperatör inom din anvisade avdelning. Problemlösning tillhör vardagen och arbetsuppgifterna är olika beroende på vilken avdelning man arbetar vid – tjänsterna är skiftgående.

Vem är du?

Vi söker dig är en handlingskraftig och engagerad lagspelare. Du gillar ordning och reda, är säkerhetsmedveten, samt har lätt att arbeta självständigt.

Du har lägst gymnasieutbildning, B-körkort och du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Erfarenhet från sågverksbranschen eller annan industri är meriterande. Söker du till truckförare är truckkort meriterande, om du inte har truckkort så kan vi utbilda på plats.

Upplärning kommer ske under våren i ca 3 veckor, så skriv i ansökan vilka veckor du är tillgänglig för upplärning.

Vi tar för givet att din personlighet och ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: Respekt, Högklassighet och Ansvar.

Ansökan

Ytterligare upplysningar om sommarvikariaten lämnas av:

HR-assistent Helena Björling tel. 060-19 39 37
Produktionschef Henrik Annerman tel. 060-19 39 52
Utlastningschef Caroline Berglund tel. 060-19 39 29

Facklig kontaktperson för GS är Lars Wågström, tel. 060-19 39 82.

Intervjuer och tillsättande av tjänsterna sker löpande. Välkommen med Din ansökan senast 24:e februari 2019

Om SCA

Kärnan i SCAs verksamhet är skogen, Europas största privata skogsinnehav. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar.
Vi erbjuder papper för tryck och förpackningar, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och effektiva transportlösningar.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)