Inaktiv platsannons

SCA söker Sommarvikarier i Sundsvall!

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Sommarvikarie

Vill du vara med och bidra till en hållbar framtid som drivs av skogens kraft? Nu söker vi Sommarvikarier till flera av våra enheter i Sundsvallsområdet – Ortvikens pappersbruk, Östrands massafabrik, Underhåll, Logistics och Huvudkontoret. Varmt välkommen med din ansökan!


Nu har du möjlighet att få jobba med problemlösning i en rolig bransch och samtidigt få en inblick i hur arbetet på ett stort företag går till. På SCA jobbar vi säkert, har stort engagemang för våra kollegor och gillar att lära oss nya saker.


Som Sommarvikarie på SCA är du en del av det dagliga arbetet på din avdelning där du får chans att vara med och bidra till en hållbar framtid.


Läs mer om de olika tjänsterna nedan.

Till Ortviken och Östrand söker vi:

Till Ortvikens pappersbruk söker vi:
- Processoperatör:
Du har en avslutad eller läser en pågående treårig gymnasieutbildning. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande. Arbetstid enligt treskiftsschema. Arbetet pågår cirka 10-14 veckor under perioden maj-augusti.
- Laboratorieassistent: Du har en avslutad gymnasieutbildning inom natur och/eller teknik eller motsvarande. Du har god datavana. Tidigare erfarenhet av laboratoriearbete är meriterande.
- Produktionsplanerare: Du har en avslutad gymnasieutbildning inom relevant område. Du behärskar engelska i såväl tal som skrift och har god datorvana. Det är meriterande om du har en pågående/avslutad högskole-/universitetsutbildning eller har erfarenhet från liknande arbete.
- Marknadsassistent: Du har en avslutad gymnasieutbildning inom relevant område. Du behärskar engelska i såväl tal som skrift och har god datorvana. Det är meriterande om du har en pågående/avslutad högskole-/universitetsutbildning eller har erfarenhet från liknande arbete.
- Underhållstekniker: Du har en avslutad teknisk gymnasieutbildning, yrkesutbildning, utbildning på högskole-/universitetsnivå eller har motsvarande arbetslivserfarenhet.


Till Östrands massafabrik söker vi:
- Laboratorieassistent:
Du är utbildad inom, eller läser natur och/eller teknik på gymnasienivå eller motsvarande. Du har en god datavana. Tidigare erfarenhet av laboratoriearbete är meriterande.
- Dagoperatör: Utlastning :
Du har en avslutad gymnasieutbildning inom industri/teknik eller motsvarande samt är teknikintresserad. Det är meriterande om du har truckkort och erfarenhet av liknande arbete.
- Miljötekniker: Renseri & Vattenrening: Du studerar på ett Miljötekniskt högskole-/universitet- eller YH-program samt är teknikintresserad. Det är mertiterande om du har erfarenhet av processindustrin.
- Dagoperatör: Fiberlinje:
Du har en avslutad gymnasieutbildning inom industri/teknik eller motsvarande samt är teknikintresserad. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete.
- Förebyggande Underhållstekniker: Du har en avslutad gymnasieutbildning inom industri/teknik eller motsvarande samt är teknikintresserad. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete samt om du studerar ett teknikinriktat högskole-/universitetsprogram.
- Utvecklingsingenjör:
Du studerar ett civilingenjörsinriktat högskole-/universitetsprogram. Det är mertiterande om du har erfarenhet från processindustrin.
- Marknadsassistent: Du har en avslutad gymnasieutbildning inom relevant område. Du behärskar engelska i såväl tal som skrift och har god datorvana. Det är meriterande om du har en pågående/avslutad högskole-/universitetsutbildning eller har erfarenhet från liknande arbete.

Till Underhåll, Logistics och Huvudkontoret söker vi:

Till Underhåll söker vi:
- Mekaniker: Du har en avslutad gymnasieutbildning inom industri eller motsvarande samt är teknikintresserad. Det är meriterande om du har erfarenhet av likande arbete.
- Valstekniker: Du har en avslutad gymnasieutbildning inom industri eller motsvarande samt är teknikintresserad. Det är meriterande om du har erfarenhet av likande arbete.
- Förrådsarbetare: Du har en avslutad treårig gymnasieutbildning samt har en god datorvana. Tidigare erfarenhet av lagerhantering och förrådsarbete är meriterande.


Till Logistics söker vi:
-
Hamnarbetare till Tunadalshamnen:
Du är utbildad inom eller läser en pågående treårig gymnasieutbildning, kan kommunicera bra på engelska samt har B-körkort. Det är meriterande om du har erfarenhet av truck/fordon. I denna tjänst måste du vara tillgänglig för introduktion i mars/april.
- Arbetsledare/planerare till Tunadalshamnen: Du har en avslutad gymnasieutbildning, kommunicerar obehindrat på engelska samt har god datorvana. Det är meriterande om du har tidigare ledarskapserfarenhet.
- Befraktare: Du har en avslutad gymnasieutbildning, kommunicerar obehindrat på engelska samt har god datorvana. Det är meriterande om du har en högskoleutbildning och/eller erfarenhet inom logistik.
- Vaktmästare: Du har en avslutad gymnasieutbildning, har B-körkort och är praktiskt lagd. Det är meriterande om du erfarenhet av liknande arbete.


Till Huvudkontoret söker vi:
- Ekonomiassistent: Du har en avslutad gymnasieutbildning inom ekonomi. Det är meriterande om du har någon pågående eller avslutad högre utbildning inom ekonomi eller har erfarenhet av liknande arbete.


För sommarjobb på övriga SCA-enheter, se separata annonser på .

Vem är du?

Vi söker dig som har fyllt 18 år, är driven, handlingskraftig och ansvarsfull. Du har lätt att arbeta självständigt samtidigt som du är en engagerad lagspelare med viljan att nå uppsatta mål.


För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.


För att din ansökan ska ses som giltig är det viktigt att du bifogar dina gymnasiebetyg när du söker jobbet, alternativt betyg från en högre utbildning.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserik. Hos oss får du möjlighet att arbeta med ett 100 % naturligt och nedbrytbart material. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.


Så vill du vara med och skapa en hållbar framtid? Sök sommarjobb hos oss!

Publicerad den

23-07-2019

Extra information

Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Västernorrlands län | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis