Inaktiv platsannons

Butiksmedarbetare, helgarbete, Snabbgross Sundsvall

Butiksmedarbetare, helgarbete, Snabbgross... Allmän... Axfood Snabbgross är restauranggrossisten för restaurang, fastfood, café

Om tjänsten

Butiksmedarbetare, helgarbete, Snabbgross Sundsvall Allmän information

Axfood Snabbgross är restauranggrossisten för restaurang, fastfood, café och övrig företagsmarknad. Hos oss är butiken scenen och varje detalj en chans att göra skillnad. Är de redo att ta plats inom Axfoodkoncernen, där kunden alltid står i centrum.

Bli en av oss

Vi som jobbar på Axfood Snabbgross är stolta över att vara en del av en framgångsrik verksamhet som präglas av engagemang, fokus på lönsam försäljning med kunden i centrum. Nu söker vi 2 nya medarbetare till vår butik i Sundsvall. Den ena tjänsten är en tillsvidaretjänst och den andra ett vikariat. Båda tjänsterna avser deltidsarbete, främst på helger.

Det här får du göra

Som butiksmedarbetare med avdelningsansvar får du ta stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska hitta vad de söker. I din vardag möter du kunder som du ska bearbeta aktivt för att driva lönsam försäljning. Med fokus på din avdelning ska du hålla i allt från beställningar till svinn och bruttovinst- alltid med kundupplevelsen i sikte. Att det är snyggt och rent i alla hyllor och diskar blir också ditt ansvar. Du får arbeta med försäljning, ägna dig åt säljande varuexponering och följa upp hur det går. Din vardag kommer helt enkelt att handla om att planera och driva arbetet så att avdelningen når nya höjder.

Det här förväntar vi oss

Som person är du ansvarsfull och engagerad i arbetet med att skapa en inspirerande butik. Du tvekar inte att hjälpa till där det behövs och trivs med högt tempo. Du är bra på att prioritera, tycker om att jobba i team och är duktig på att lära ut till andra. En grundförutsättning är att du är matintresserad och tycker om att arbeta med människor. Vidare har du ett gott kundbemötande, goda kunskaper om produkterna på avdelningen. Du har säljfokus och förmågan att driva lönsam försäljning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete i butik.

Mer information

För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster.

Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Björn Nyberg på e-post:bjorn.nyberg@axfood.se eller tel:060-167780.

Du är välkommen med din ansökan senast den 7 januari 2018.  

Information om bolaget

Axfood Snabbgross är restauranggrossisten för restaurang, fastfood, café och övrig företagsmarknad. Vi finns representerade med 24 butiker runt om i Sverige samt att vi även erbjuder rikstäckande distribution vid köp i vår e-handel. Vår mission är att vara Sveriges ledande restauranggrossist. Detta möjliggör vi genom att erbjuda personlig service, tillgänglighet och kvalitet, till bästa pris. Snabbgross ingår i Axfood AB som är noterat på Nasdaq Stockholm AB:s Large Cap-lista. Läs mer om oss på och . 

Dela detta jobb

Publicerad den

19-05-2019

Extra information

Ort
Sundsvall
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis