Inaktiv platsannons

Projektingenjör i Kiruna

Siemens Financial Services is a global financing company within the Siemens Group. We create modern and flexible financing solutions for our partners and customers and we want you to help us!

Om tjänsten

Projektingenjör Building Technologies

Driftig och engagerad kollega till Region Nord sökes.

Bli del av en öppen och dynamisk arbetsplats där professionell och personlig utveckling står högt på agendan. Genom att göra hållbara energilösningar mer kostnadseffektiva, utveckla ny teknik för framtidens smarta industri och elektrifiera person- och godstransporter gör vi verklighet av vår vision om en hållbar värld.
Visste du förresten att byggnader kan tala? Lär dig mer via vår film nedan* Byggnader uppkopplade mot Siemens digitala värld berättar ständigt för oss hur de mår.

Jag söker nu en driftig och engagerad kollega till vårt team inom fastighetsautomation med placeringsort i Malmfälten, Gällivare/Kiruna. Som Projektingenjör på Siemens arbetar du i team och självständigt med fastighetsautomationsprojekt med olika omfattning hos våra kunder.

Utmaningen

Du kommer att arbeta med projektledning, samordning, konstruktion och drifttagning inom fastighetsautomation.

Din roll innebär att leda, fördela, programmera, driftsätta samt följa upp arbetet inom dina projekt.

Din roll innebär vidare att företräda Siemens intressen gentemot uppdragsgivare, interna och externa underleverantörer samt att hantera och vårda våra kundrelationer.

Du kommer även att arbeta med felsökning och provning av system inom fastighetsautomation och utföra förebyggande underhåll samt funktionskontroll av nya och befintliga anläggningar.

I din roll som Projektingenjör har du det fulla ekonomiska ansvaret för att driva projekten mot uppsatta resultatmål.

Du kommer att ansvara för att med ett affärsmässigt förhållningssätt arbeta för både kundens och Siemens bästa.

Vem är du?

För att lyckas i denna roll behöver du ha en gymnasial alternativt eftergymnasial utbildning inom byggnadsautomation/ el/VVS/, gärna kompletterad med projektledarutbildning.

 Har du dessutom elbehörighet alternativt elsäkerhetsutbildning är det meriterande.

Du har erfarenhet av el och/eller VVS-branschen samt felsökning/driftsättning av styr- och reglersystem inom fastighetsautomation.

Du är van att leda och fördela arbetsuppgifter, och har kanske haft en roll som ledandemontör, arbetsledare, projektledare etc.

Du har goda datakunskaper och nätverkskunskaper. Erfarenhet av ett eller flera områden såsom PLC-programmering, Ethernet TCP/IP,  BACNet , KNX,  M-Bus,  Modbus är ett stort plus.

Som Projektingenjör hos oss levererar du initiativ, idéer och nya tekniska lösningar till kunden.

Som person är du driven och ansvarstagande. Du har förmåga att arbeta självständigt men samarbetar samtidigt bra i team. Du är kundfokuserad och är bra på att skapa relationer.

Du har goda kunskaper i svenska samt engelska och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift.


Om du känner igen dig i ovanstående beskrivning ser jag fram emot att höra ifrån dig!

/Jan

Om Building Technologies

Siemens är en global leverantör av säkra och energieffektiva lösningar för fastigheter. Vi erbjuder integrerade, digitala och effektiva systemlösningar och tjänster inom fastighetsautomation, brand, säkerhet, energihantering, samt styr- och reglerprodukter för värme, ventilation och kyla. Se mer på www.siemens.se och vår film*:

Följ med oss på vår resa in i framtiden! #creatinperfectplaces

Är du vår nya kollega?

Skicka in din ansökan via siemens.se/jobb refnr 94372 så snart som möjligt

För frågor om tjänsten ring mig Jan Ågren telnr 070-3118710 eller för frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Nina Boustedt 08-728 1390.

För kontakt med facklig representant maila

I denna rekrytering undanber vi oss alla samtal rörande annonsering och rekryteringsstöd.




Job ID: 94372

Organisation: Building Technologies

Experience Level: Mid-level Professional

Job Type: Full-time

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kiruna
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej