Inaktiv platsannons

Tekniker Brand i Örebro

Siemens Financial Services is a global financing company within the Siemens Group. We create modern and flexible financing solutions for our partners and customers and we want you to help us!

Om tjänsten

Trygghetskapande och digital  Brand- och säkerhetstekniker

Siemens är på resan mot framtiden – vill du hänga med?

Kring mälaren via hjälmaren, vättern och vänern upp i de Värmländska skogarna verkar en fantastisk organisation som varje dag går till jobbet för en mer hållbar, säkrare planet.

Vi har förmånen att arbeta i en av de mest spännande och mytomspunna delarna av vårt avlånga land på världens mest hållbara företag.

Vill du bli en del av framtiden och arbeta med den senaste tekniken inom brand, säkerhet, energi och miljö? Ser du möjligheter när andra ser problem? Vill du bli en del av en öppen och dynamisk arbetsplats där en säker arbetsmiljö, professionell och personlig utveckling står högst på agendan?

Välkommen till Siemens Building Technologies och fantastiska Region Mitt.

Utmaningen

Som tekniker ansvarar du initialt för service och underhåll av främst brandlarmsystem och säkerhetssystem hos våra kunder i regionen. Du kommer att ansvara för planerat underhåll och service vid felanmälan samt förbättringsåtgärder och modifieringar/utökningar på våra kunders anläggningar. Arbetet innebär även driftsättning av nya anläggningar.

  • Ditt ansvar omfattar support, upprättande av systemdokumentation samt att hålla handhavandeutbildning för våra kunder.
  • Du kommer att bygga nära relationer till våra kunder och arbeta aktivt tillsammans med dem för att se till att deras högt ställda krav på säkerhet och trygghet uppfylls.
  • Du kommer att ha ett eget avtalsområde där du ansvarar för att utveckla både kundrelationen och kundens anläggning gällande systemförbättringar och uppgraderingar genom att lämna prissatta förbättringsförslag.
  • Du kommer vidare att ha stora möjligheter att själv påverka ditt arbete och ditt resultat då du får både ansvar och frihet att arbeta självständigt.
  • Tjänsten innefattar resor i regionen Örebro län, Katrineholm,Vingåker, Köping,Kungsör och Arboga.

Vem är du?

Du brinner verkligen för kunden och att överträffa dennes förväntan i våra affärsrelationer.  Kommunikation, eget ansvar och tydlighet ligger dig nära till hands då du inser att det ger dig själv bästa förutsättningar att lyckas. Ordning och reda är en självklarhet då du förstår att det är nyckeln för en strukturerad arbetsdag.

Ett nyfiket intresse för digitaliseringens möjligheter finns också hos dig för att ta oss vidare in i framtiden och erbjuda våra kunder unika servicetjänster likt ingen annan.

Din tekniska bakgrund har du format genom utbildning inom el/teleteknik samt minst några års erfarenhet av tekniskt arbete av brandlarm och säkerhetsprodukter.

Har du även goda datakunskaper, grundläggande kunskaper i konfigurering och/eller arbetat med nätverk så är det ett riktigt stort plus.

Viktigast är nog dock att ditt tekniska intresse och praktiska handlag samt din vilja och inställning att sätta kunden i första hand. Din vilja och förståelse för att relationer är avgörande för att du ska lyckas i rollen och skapa värde för kunden genom att erbjuda anpassade lösningar för just deras utmaning. 

Bil det kör du med ett giltigt körkort och vårt koncernspråk engelska hanterar du utan problem.

Om du känner igen dig i denna beskrivning och tror att den här rollen skulle passa dig så ser jag fram emot din ansökan så snart som möjligt så vi kan inleda resan mot framtiden – Tillsammans!

Om Building Technologies

Siemens är en global leverantör av säkra och energieffektiva lösningar för fastigheter. Vi erbjuder integrerade, digitala och effektiva systemlösningar och tjänster inom fastighetsautomation, brand, säkerhet, energihantering, samt styr- och reglerprodukter för värme, ventilation och kyla. Se mer på www.siemens.se och vår film*:

Är du vår nya kollega!

Tveka inte! - ansök idag via siemens.se/jobb refnr  93232 så snart som möjligt. För frågor om tjänsten tveka inte att ringa regionchef Jesper Svensson eller för frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta Nina Boustedt på telnr 08-7281390.

För kontakt med facklig representant maila

I denna rekrytering undanber vi oss alla samtal rörande annonsering och rekryteringsstöd.



Job ID: 93232

Organisation: Building Technologies

Experience Level: Mid-level Professional

Job Type: Full-time

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej