Inaktiv platsannons

Redaktör digital media- Spring Wine & Spirits i Vårby

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass.

Om tjänsten

Spring Wine & Spirits (tidigare Spendrups Vin AB) har importerat vin sedan 1995, då importmonopolet släpptes. Vi har sedan starten vuxit till att bli en ledande distributör av vin till Sveriges restaurangmarknad och är en av de större leverantörerna till Systembolaget. Vi importerar vin och sprit från i stort sett hela världen och representerar ett åttiotal producenter, alltifrån stora, världsomspännande vinkoncerner till det lilla familjeföretaget. Sedan några år tillbaka säljer vi också sprit, allt från kvalitetsrom till barsprit. Dessutom utvecklar vi ett sortiment av egenägda varumärken. Spring Wine & Spirits har idag ett 30-tal medarbetare och omsätter ca 500 MSEK.

Spring Wine & Spirits växer och vi behöver utöka med en vass skribent till tjänsten som redaktör digitala medier. Tjänsten utgår från huvudkontoret i Vårby och rapporterar till chef Digitalt, Media och Kommunikation.

Tjänsten kommer ha det övergripande ansvaret för såväl innehåll som produktion för Spring Wine & Spirits närvaro i digitala kanaler och proaktivt driva utvecklingen av vår kundklubb. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Löpande utveckling av innehållskoncepten för vår kundklubb i sociala medier och digitala kanaler
  • Skriva, skapa och publicera engagerat och intresseväckande innehåll för hemsida, Facebook, Instagram samt nyhetsbrev
  • Driva delar av den taktiska och operativa utvecklingen av våra digitala kanaler tillsammans med övriga i teamet för att skapa värde för vår affär
  • Följa relevanta nyckeltal och på ett strukturerat sätt genomföra förändringar för att ständigt förfina och förbättra
  • Stötta Spring Wine & Spirits med det skrivna ordet samt ansvar för redaktionellt material kopplat till vår produkt- och bilddatabas
  • Agera bollplan för vårt marknadsteam i frågor som rör våra digitala 


Bakgrund & erfarenhet

  • Relevant akademisk utbildning inom kommunikation, marknadsföring och/eller digitala medier
  • Har arbetat minst 3 år med liknande arbetsuppgifter
  • Mycket god kunskap inom sociala medier och digitala kanaler; hur de fungerar, kanalernas egenskaper, funktioner och hur de samverkar
  • Erfarenhet av arbete med CRM, kundlojalitetsprogram och som skribent för digitala kanaler
  • Behärskar Officepaketet samt grundläggande kunskaper i Photoshop
  • Mycket goda kunskaper i svenska språket samt behärskar engelska obehindrat i tal och skrift


Som person:

Vi söker en modig person som brinner för det skrivna ordet, sociala medier och digital utveckling i stort. Det är avgörande att personen har ett eget driv och en vilja att ligga steget före. Du är i övrigt nyfiken, oblyg och duktig på att interagera med andra. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och har väldigt god förmåga att organisera samt att hålla många projekt igång samtidigt. Du är en inspiratör och kreatör med en blick för estetik.

Så här söker du jobbet: 
Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du berättar varför du är rätt person för tjänsten genom att beskriva dina kompetenser och erfarenheter på ett utförligt sätt och kopplar det till tjänsten. Vi kommer att gå igenom ansökningarna efter hand och återkommer med besked efter ansökningstiden gått ut.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser på Spendrups vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.  Samtliga tjänster på Spendrups omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. De avtal vi går under är Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna och Livsmedelsarbetareförbundet. 

Sista ansökningsdag: 20/1 2019
Tillträdesdag: Snarast, enligt ök
Varaktighet/arbetstid: Tillsvidare/ heltid

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Vårby
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Vårby | Logistik / Transport | Deltidsjobb