Inaktiv platsannons

Underwriter - Construction & Engineering i Stockholm

Nu har du möjlighet att bli en del av oss på Trygg-Hansa och bidra till att bli Sveriges ledande försäkringsbolag. Hos oss välkomnas du till en arbetsplats med stark lagkänsla, stor gemenskap och sammanhållning

Om tjänsten

Trygg-Hansa söker nu en Underwriter till teamet Construction & Engineering. Du ingår i ett team av 5 Underwriters som dedikerat jobbar med våra mest tekniska försäkringslösningar inom områdena Entreprenad, Energi och Maskin. Construction & Engineering tillhör CL UW där Trygg-Hansas mesta försäkringstekniska kompetens finns samlad.

Teamets uppgift är att tillhandahålla de mer komplexa försäkringsprodukterna till den svenska marknaden. Det gör vi dels genom Trygg-Hansas direktkanaler och dels via mäklare.

Genom att Trygg-Hansa är en del av RSA:s globala nätverk är hantering av multinationella försäkringsprogram även en del av våra arbetsuppgifter. Arbetet är utåtriktat och innebär många interna och externa kontakter.

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Stockholm.  


Ansvar och arbetsuppgifter

Du kommer ha UW-ansvar för våra komplexa kunder som kräver en mer omfattande hantering gällande riskbedömning och prissättning samt, ha visst kundansvar med stöttning från resten av teamet.

I dina arbetsuppgifter ingår att räkna på nya offerter, förnya befintliga avtal samt hantera en del av den mer komplexa administration/support som de avtal du och din avdelning har ansvar för.

Du kommer att involveras i projekt som inriktar sig på att förstärka/förbättra vår service, tekniska bedömning, produkter och effektivisera vår hantering av teamets kunder.

I jobbet ingår att förhandla med mäklare och kund och att stötta vår direktkanal med teknisk kompetens i stora och komplexa case.


Din profil:

  • Du har en bakgrund inom teknisk försäkring, antingen från Underwriting, Claims eller som mäklare
  • Du tycker att underwriting är mycket stimulerande och du har ett brinnande intresse för teknik och försäkringstekniska frågor (riskurval, prissättning och villkor) 
  • Du har en akademisk examen eller en arbetslivserfarenhet där du har visat att du kan hantera komplexa frågeställningar och snabbt kan ta till dig ny information
  • Du brinner för din egen utveckling och är nyfiken på att lära dig mer om underwriting
  • Du har en hög social förmåga och lätt för att samarbeta med olika funktioner och människor
  • Du är noggrann, utåtriktad och är serviceinriktad
  • Du är en analytisk och sifferorienterad person som är van vid att göra bedömningar baserat på data
  • Du har god kommunikativ förmåga, såväl muntligt som skriftligt, samt har goda kunskaper i affärsengelska

 

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb)