Inaktiv platsannons

Underhållsingenjör mot Elkraft till Forsmarks Kraftgrupp i Uppsala

Om tjänsten

Underhållsavdelningen i Forsmark ansvarar för underhållet av samtliga tre produktions-anläggningar. Huvudstrukturen utgörs av sju enheter varav Elkraftsenheten är en av dem och som nu söker en ingenjör med inriktning elkraft. 
 
Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Planera och genomföra förebyggande underhåll
  • Optimera och förbättra underhållsrutiner och metodiker
  • Felsöka och genomföra avhjälpande underhåll
  • Analysarbete och utveckling av underhållet inom området
Utöver dessa arbetsuppgifter ingår även beredskap i rollen.
 
Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskole- eller gymnasieutbildning med inriktning elkraft. Meriterande är om du har erfarenhet av arbetsledning, praktiskt elkraftsarbete eller erfarenhet från processindustrin. Vi värdesätter din förmåga till samarbete och tror att du är en ambitiös lagspelare. Arbetet innebär nära kontakter och dialog med övriga enheter inom företaget samt i externa kontakter med leverantörer varför du skall vara kommunikativ, ha lätt för att samarbeta samt uttrycka dig väl i tal och skrift.
B-körkort är ett krav.
 
Vi erbjuder dig
Forsmarks Kraftgrupp AB har över 1000 anställda och ingår i Vattenfallkoncernen som erbjuder en intern, europeisk arbetsmarknad vilket kan ge en fantastisk utveckling åt den enskilde – och som koncernen gärna uppmuntrar!
 
Placeringsort
Forsmark
Det går bussar till och från Forsmark varje vardag som anländer 07:15 och avgår 15:45.
 
Kontakt
Information om tjänsten – Rekryterande chef Dan Andersson tfn 070-692 61 54 eller Karin Westlund tfn 070-658 20 44 alternativ Kent Wahlgren som arbetar i gruppen, tfn 073-078 26 63.
Information om rekryteringsprocessen – Rekryterare Isis Larsson, 076-136 47 32.
 
Fackliga representanter
Akademikerna – Katarsyna Ciosek Högström
Ledarna – Arvo Jelekäinen
SEKO – Birgitta Nilsson
Unionen – Ralph Vall
Samtliga nås på telefon 0173-81 000
 
Vi ser fram emot din ansökan!
Sök redan idag, urval och intervjuer kan komma att ske löpande.
 
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställningen, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder.

Forsmarks Kraftgrupp AB ingår i Vattenfallkoncernen och har över 1100 anställda. Vi värnar om en god arbetsmiljö där personalen får möjlighet till stimulerande arbetsuppgifter och kompetensutveckling. Forsmarks kärnkraftverk ligger vid Upplandskusten i Östhammars kommun, med goda kommunikationer till Uppsala och Gävle.

Publicerad den

30-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Uppsala | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)