Inaktiv platsannons

Sommarjobbare till Customer Service i Örebro

Om tjänsten

Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid?

BillerudKorsnäs söker ca 60 engagerade och ansvarstagande sommarjobbare till vår produktionsanläggning för förpackningslösningar i Frövi/Rockhammar.

Detta är ett utmärkt tillfälle för dig som både vill sommarjobba och knyta värdefulla kontakter inför framtiden. Hos oss finns sommarjobb i en högteknologisk industri där vi värdesätter samarbete och nytänkande. Känner du att det låter intressant? Då tycker vi att du självklart ska ta chansen att söka till oss i sommar. Ett spännande jobb strax norr om Örebro!

Om tjänsterna
Till Customer Service söker vi flera semesteravlösare till befattningarna Customer Service Specialist, Delivery Planner samt Production Planner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter för Customer Service Specialist är orderadministration och kundhantering från förfrågan till faktura. Arbetet innebär att säkerställa att serviceerbjudandet till våra kunder uppfylls. I arbetet ingår det kontakt med externa kunder, terminaler och konverterare, såväl som internt med säljare, logistik och produktion.

För Delivery Planner är de huvudsakliga arbetsuppgifterna bland annat planering av leveranser till kund, externa terminaler samt planering av hemtagning av material.

Production Planner arbetar med orderplanering, pallbeställning och produktionsuppföljning. Vidare ingår det i arbetet att planera omrullning i samråd med produktions- och leveransplanering samt att analysera avvikelser.

Kvalifikationer
För samtliga tjänster är avslutad eller pågående gymnasieutbildning med godkända betyg ett krav. DU ska även ha fyllt 18 år. Vi ser gärna att du studerar på högskola med inriktning mot logistik, produktion, ekonomi eller liknande.

Vi ser att du har erfarenhet från arbete med externa kunder och har en god förmåga att förstå hur leveransprocessens olika delar bidrar till servicegraden. Du behöver kunna svenska och engelska, i både tal och skrift, samt ha god datorvana. För tjänsten som Customer Service Specialist är kunskaper i franska och/eller tyska meriterande.

Personliga egenskaper
Vi sätter alltid säkerheten först. Därför ser vi att du är naturligt ansvarstagande och tänker på både dig själv och personer runt omkring dig. Vi förutsätter att du kan samarbeta och har förmåga till nytänkande. Vi värdesätter också att du är positiv och driven.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej