Inaktiv platsannons

Rådgivare - bank i Västerås

Rådgivare -... Om jobbet  Som bankrådgivare är din huvudsakliga arbetsuppgift att erbjuda Länsförsäkringars totala bredd av ekonomisk...

Om tjänsten

Rådgivare - bank

Om jobbet 

Som bankrådgivare är din huvudsakliga arbetsuppgift att erbjuda Länsförsäkringars totala bredd av ekonomisk trygghet till våra nya samt befintliga privatkunder. Med utgångspunkt från kundens behov förmedlar du produkter inom områdena spara, betala, låna och pension. I ditt arbete har du även ett nära samarbete med våra andra affärsområden Försäkring och Skador för att utveckla kundernas affärer. 

Kundnöjdhet är väldigt viktigt för oss därför jobbar vi proaktivt, kontaktar nya och tar hand om befintliga kunder. Vi erbjuder dig ett arbete med goda möjligheter till personlig utveckling i ett bolag med en härlig teamanda och korta beslutsvägar.  

Vem är du? 

Du har dokumenterad erfarenhet från bank, gärna av både spara- och lånaprodukter och tjänsten kräver att du har SwedSec-licens. Vi söker dig som är resultat- och målinriktad, initiativrik och proaktiv. Du har ett stort kontaktnät i Västerås, har lätt för att utveckla och underhålla ett bra samarbete med dina kunder och kollegor. Du tar ansvar för ditt arbetssätt och din egen utveckling och bidrar generöst till arbetsgruppens utveckling. För att trivas i rollen tror vi också att det är viktigt att du ser löpande förändringar både i din omgivning och i ditt arbetssätt som något positivt och utmanande. 

Låter det intressant? 

Vill du veta mer, ring försäljningschef Maria Ridman 0739-20 02 31.  

Fackliga representanter är Helena Lindberg 021-19 01 85 för FTF och Linda Kamsvåg 021-19 02 19 för Saco. 

Tjänsten är placerad i Västerås. 

Välkommen med din ansökan senast 20 januari. 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och gjort vårat medieval. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.  

Vi på Länsförsäkringar Bergslagen är 300 engagerade medarbetare som bor där våra kunder bor, handlar i samma affärer och har samma väder. Med kontor i Västerås, Örebro, Sala, Köping, Karlskoga och Lindesberg finns vi nära drygt 235 000 kunder – som alla tillsammans äger bolaget. Det gör att vi är försäkringsbolaget och banken som förstår vad våra kunder behöver för att känna trygghet för familjen, sina ägodelar, företaget och sina pengar. Allt samlat på ett ställe – genom hela livet.

Dela detta jobb

Publicerad den

20-05-2019

Extra information

Ort
Västerås
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis