Inaktiv platsannons

Rådgivande ekonom som vill mot Controlling, till bolag i Täby

Rådgivande ekonom som vill mot Controlling, till bolag i T... Är du en driven, öppensinnad och prestigelös problemlösare? Är du en person med...

Om tjänsten

Rådgivande ekonom som vill mot Controlling, till bolag i Täby

Är du en driven, öppensinnad och prestigelös problemlösare? Är du en person med god bedömningsförmåga som gillar att hjälpa andra samtidigt som du utvecklar och utmanar dig själv? I sådana fall tycker vi att du ska fortsätta läsa, då kan vi ha tjänsten för dig!

Arbetsbeskrivning

För vår kunds räkning söker vi en proaktiv och öppensinnad redovisningsekonom som vill utvecklas mot controlling. Bolaget är ett spännande tillväxtbolag med 18 medarbetare som sitter i Täby Centrum. Du kommer att ingå i ett positivt och högpresterande team om 4 personer, inklusive din chef, med stora möjligheter till personlig utveckling.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att övervaka och administrera klienters ekonomi och redovisning. Rollen kommer på sikt att utvecklas mot mer controllerrelaterade arbetsuppgifter där du kommer att ansvara för mätning och finansiell uppföljning. Du kommer att arbeta brett och självständigt från ax till limpa och du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor.

Vem är du?

Till denna tjänst söker vi dig som har cirka 3-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och som är redo för nästa utmaning! Vi söker dig som kan din redovisning, är affärsmässig och förstår hur bolag med sina olika funktioner fungerar. Du är van vid att driva projekt och att arbeta med problemlösning. Framförallt gillar du utmaningar, innovation och utveckling. Du är inte heller rädd för att hugga i när det behövs! Vidare är det viktigt att du trivs med att arbeta såväl självständigt som i team, även att du har en positiv och nyfiken inställning med ett långsiktigt tänk!

Du erbjuds

Du får en otrolig möjlighet att lära dig allt inom ekonomi och utvecklas tillsammans med företaget i rollen som Redovisningsekonom/ Controller. Företaget arbetar med små- och medelstora företag som har behov av rådgivning och stöd i bland annat tvister och obeståndsfrågor, varför ett juridiskt intresse är meriterande.

Företaget består idag av 18 medarbetare och de sitter i trevliga lokaler i Täby Centrum. Tjänsten är till en början ett uppdrag på 6 månader, men med ambition om förlängning eller direktrekrytering till kunden. Start så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Övrigt

Intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!
För frågor om tjänsten eller annonsen vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult per mail.

Dela detta jobb

Publicerad den

01-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Täby
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej