Inaktiv platsannons

Nyutexaminerad personalvetare till rollen som Talent Manager i Göteborg

Nyutexaminerad personalvetare till rollen som Talent... Om... Jurek Rekrytering & Bemanning AB utsågs nyligen till DI-gasell f...

Om tjänsten

Nyutexaminerad personalvetare till rollen som Talent Manager

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning AB utsågs nyligen till DI-gasell för femte året i rad. Med detta tar vi sikte på att fortsätta vår framgångsrika utveckling och behöver nu utöka med en Talent Manager till vårt Göteborgskontor och affärsområdet Talent Management.
Sedan starten år 2006 har vi expanderat varje år och vår ambition är att behålla samma tillväxt även i framtiden. Vi erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Vill du vara med på vår framgångsrika resa?

Arbetsbeskrivning
Som Talent Manager hos Jurek Rekrytering & Bemanning kommer du att ansvara för vårt kandidatinflöde i regionen. Du kommer att arbeta nära våra konsultchefer och rekryteringskonsulter inom affärsområdena Ekonomi, Juridik, HR, Administration och Marknad för att säkerställa kandidatförsörjningen inom både bemanning- och rekryteringsområdet.

I rollen ingår genomförande av intervjuer, dokumentation och referenstagning av kandidater. Förutom detta kommer du att bistå våra konsultchefer och rekryteringskonsulter med hjälp kring bland annat utformning av annonser, selektering av ansökningar och telefonintervjuer.
Du kommer att arbeta proaktivt och relationsbyggande med potentiella kandidater, planera och medverka vid rekryteringsträffar och arbetsmarknadsdagar samt genomföra CV-granskning och intervjucoachning.
Rollen är bred, utvecklande och utmanande och passar dig som vill lära dig mer om rekrytering.

Vem är du?
Vi söker dig som med stort engagemang vill ta dig an vår viktigaste uppgift, att hitta rätt talanger till våra kunder. Du bör vara en kreativ person som ser lösningar istället för hinder och har ett brinnande intresse av att nätverka och kommunicera, både digitalt och i personliga möten.
Vi ser gärna att du antingen arbetar i vår bransch idag eller som är nyutexaminerad inom HR, ekonomi eller liknande och är intresserad av att utvecklas mot rekrytering. Har du tidigare arbetat med försäljning eller service ser vi det som meriterande.

För att trivas hos oss bör du vara en person som tycker om att prestera och som trivs med att ta eget ansvar. Du har en hög social kompetens och drivs av att arbeta med människor samtidigt som du har ett starkt intresse för affärer. Du är en person som tar ansvar för ditt arbete, har personlig integritet och är inte rädd för att kavla upp ärmarna och hugga i där det behövs. Vidare är du lyhörd, lösningsorienterad, snabbtänkt och har förmåga att arbeta i en föränderlig miljö. Vi ser gärna att du:

• Är flexibel och har en god förmåga att strukturera ditt arbete och planera din tid.
• Är orädd för att använda telefonen och kontakta nya personer.
• Arbetat med Office-paketet samt att du är flytande i både svenska och engelska vad gäller tal och skrift.
• Är van att arbeta med sociala medier och tycker om att formulera dig i kortare texter.

Sist men inte minst så ser vi att du har en positiv inställning och är en god kollega som gillar att jobba i team!

Du erbjuds
Du erbjuds en bred och stimulerande tjänst där du får möjlighet att bidra med dina idéer och ditt engagemang. Som Talent Manager blir du en del av en fartfylld organisation med korta och snabba beslutsvägar i ett team som kännetecknas av stark entreprenörsanda, engagemang och professionalism. Vi präglas av en företagskultur med högt i tak, hög ambitionsnivå och en lekfull arbetsmiljö mitt i city. Du kommer att jobba med kompetenta och drivna arbetskollegor.

Tjänsten är placerad i nyrenoverade och trevliga lokaler på Kungsgatan i Göteborg. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Business Manager och Team Leader inom Talent Management Elin Olofsson på elin.olofsson@jurek.se

Dela detta jobb

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej