Inaktiv platsannons

Erfaren ekonomiassistent till AcadeMedia i Göteborg

Erfaren ekonomiassistent till... Om f... AcadeMedia skapar möjligheter för människor att utvecklas. Våra 15 300 medarbetare på...

Om tjänsten

Erfaren ekonomiassistent till AcadeMedia

Om företaget

AcadeMedia skapar möjligheter för människor att utvecklas. Våra 15 300 medarbetare på våra drygt 655 förskolor, grundskolor, gymnasieskolor och vuxenutbildningar har ett gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Alla 178 800 barn, elever och vuxenstuderande som ingår i våra verksamheter under ett år skall få en utbildning som är av så god kvalitet att de når utbildningens mål, samt de förutsättningar de behöver för att nå sin fulla potential.

Vi är norra Europas största utbildningsföretag med verksamheter i Sverige, Norge och Tyskland, Vår storlek skapar trygghet och ger oss förutsättningar att vara en långsiktig och stabil utbildningsaktör som bidrar till det gemensamma samhällsbygget.

Om tjänsten

Vill du vara en del av ett spännande tillväxtbolag i en stor dynamisk organisation? Vi söker nu en driven ekonomiassistent inom kund- och leverantörsreskontra till deras redovisningsavdelning i Göteborg. Teamet man kommer tillhöra består utav nio härliga medarbetare och totalt sitter det ca 35 st personer på kontoret.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:

- Löpande bokföring- kontering, hantering av arbetsflöde, periodiseringar och fördelningar
- Skicka och återrapportera leverantörsbetalningar
- Kundfakturering
- Boka kundinbetalningar, inläsning av fil från deltagarsystem
- Betalningspåminnelser och kravhantering

Övriga arbetsuppgifter:

- Delaktighet i månadsbokslut
- Delaktighet i övriga förekommande arbetsuppgifter inom avdelningen
- Arbeta med processförbättring och delta i olika projekt för att effektivisera arbetet

Vem är du?

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi eller likvärdigt samt ca 2-3 års relevant arbetslivserfarenhet inom leverantörs- och kundreskontra. Vidare söker vi dig som har goda kunskaper inom Excel och är van vid att använda det som ett arbetsverktyg samt att du är en systemintresserad person som både är nyfiken och orädd.
Vi förutsätter att du är lyhörd, driven och självgående. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är affärsmässig, analytisk, initiativrik och bra på att kommunicera, både i tal och skrift.

Företaget jobbar i affärssystemet Agresso och leverantörsfaktura systemet Opto

Du erbjuds

Vi erbjuder dig en spännande roll på en rolig arbetsplats med högt i tak, med mycket driv och engagemang. Tjänsten är placerad på AcadeMedias kontor i centrala Göteborg och du kommer rapportera till gruppchefen för ekonomiservice.

Vill du veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning, varför du vid frågor är varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Charlotta Hansen på tel.nr 076-63 314 48, e-post

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej