Inaktiv platsannons

Underhållstekniker Mekaniker i Sodertalje

Om tjänsten

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag med ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt produktions- och fastighetsunderhåll. Vi har specialkompetens inom bland annat automation, styr och regler, el, och VVS. Vi är ett helägt dotterbolag till Scania CV AB och ett av de största tekniskt produktionsstödjande företagen i landet med ca 1000 anställda och med en omsättning på ca 1,6 miljard kronor (2017).

Vi söker underhållstekniker med inriktning mekanik till produktionsunderhåll i Södertälje. Vi satsar på ständig utveckling och utbildning av våra medarbetare, och erbjuder ett omväxlande arbete i en dynamisk organisation.

Arbetsuppgifter
Som underhållstekniker utför du förebyggande och avhjälpande underhåll på produktionsmaskiner och transportutrustningar. I arbetet ingår felsökning av hydraulik- och pneumatiksystem, lagerbyten samt mekaniska reparationer, ombyggnationer, konstruktionsändringar samt tillståndskontroller.

Skiftformer
Som underhållstekniker jobbar du 2-skift eller 7-dagars skift.

Din profil
Vi söker dig som har en teknisk utbildning samt erfarenhet av mekaniskt underhållsarbete. Som underhållstekniker arbetar du mycket nära kunden och måste därför vara både serviceinriktad och positiv. Du brinner för teknik och ser problemlösning som en utmaning, där det är naturligt att utreda grundorsaken till varför problem uppstår och motverka att problemen återkommer. Samtidigt som du är flexibel har du en god känsla för ordning och reda och du har inga problem att arbeta både självständigt och i grupp.

Du har B-körkort och kan arbeta skift.

Plats: Södertälje.
Anställningstyp: Heltid, tillsvidare.

Vill du veta mer, kontakta gärna:
Senad Papic, Underhållsledare, tfn: 08-553 516 91

Välkommen med din ansökan med bifogat personligt brev och CV senast 1 Februari. 
Inkomna ansökningar behandlas kontinuerligt under ansökningstiden

About the job
  • Title: Underhållstekniker Mekaniker
  • Business area: Maintenance
  • Country: Sweden
  • City: Sodertalje
  • Last application date: 2019-02-01
  • Job Id: 20181918
About Scania
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sodertalje
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej