Inaktiv platsannons

Trendanalytiker i Solna

Om oss Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Om tjänsten

Vår expert inom e- och detaljhandel går vidare internt och nu söker vi efter hennes ersättare. Ta chansen att söka en nyckelposition som bidrar till att forma framtidens PostNord Sverige!

Bli en del av vårt team
Till kommunikationsavdelningen söker vi en trendanalytiker inom e-handel / detaljhandel. Du företräder och driver PostNord Sveriges expertposition inom området och ansvarar för att ta fram e-barometern. Din arena är intern såväl som extern där du affärsmannamässigt för samtal i media och på seminarier och event. Du bevakar och analyserar utvecklingstrender, forskning och kundbehov samt säkerställer att insikter återförs internt för tjänsteutveckling. I rollen ligger även att etablera och upprätthålla relationer till viktiga aktörer inom detaljhandel och e-handel. Du är placerad på PostNords huvudkontor i Solna och rapporterar till chef för marknadskommunikation.

Du har vad som krävs
Du är civilekonom eller motsvarande med en djup analytisk förmåga. Du har också lätt för att bygga nätverk och relationer. Erfarenhet och kunskap inom detaljhandel och konsumentbeteende, samt av att göra konjunkturella bedömningar inom området, är meriterande. Liksom produktkännedom inom logistik och e-handel. Rollen kräver mycket god förmåga att framträda inför stora grupper samt att utrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska.

Vi levererar
PostNord genomgår för tillfället en kraftfull omställning. Som medarbetare inom den svenska kommunikationsenheten har du en viktig roll i arbetet att återvinna förtroendet från kunder och mottagare och att bygga en stark framtidstro bland våra medarbetare. På PostNord får du möjlighet att arbeta med ett ungt varumärke med gamla anor där det skrivna ordet alltid har värderats högt, samtidigt som man ligger i framkant när det gäller den senaste utvecklingen inom logistik och e-handel. PostNord är, med sina centrala samhällsfunktioner, ständigt föremål för omvärldens granskande, vilket utgör en spännande utmaning när vi formulerar oss - såväl internt som externt. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Publicerad den

23-07-2019

Extra information

Ort
Solna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis