Inaktiv platsannons

Junior inköpare i Stockholm

Om tjänsten

Junior inköpare Om jobbet

ÅF Future ger nyutexaminerade chansen att prova rollen som konsult med möjlighet till anställning hos kunden eller ÅF efter framgångsrikt uppdrag. Våra kunder är stora multinationella bolag som är verksamma världen över. Exempel på uppdrag som vi arbetar med är inköp inom automotive- och energisektorn.

Vem är du?

Som junior inköpare ser vi att du både har intresse för teknik och affärer. Du är resultat -och målinriktad samt driven. Det är av stor vikt att du har lätt för att kommunicera och tycker om att träffa nya människor och skapa nätverk. Du kommer att ha många kontakter där du presenterar case i olika sammanhang. Vi strävar efter att vara en dynamisk arbetsplats med högt i tak och ständiga förbättringar. Att du har en positiv inställning till nya arbetssätt likväl som ett kritiskt granskande av befintliga är därför av stor vikt.

Du har en civilingenjörsutbildning i botten och är nyutexaminerad eller har startat en karriär inom inköp. Du som söker skall ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.

Vi erbjuder

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Våra värdeord är modig, hängiven och naturligtvis en lagspelare. Om detta stämmer in på dig kanske du är näst i tur att bli en av oss!

ÅFs Future-koncept ger dig en väg in på arbetsmarknaden och en bra start på din karriär. Konceptet sker i samarbete med kunden och du får under uppdraget testa på konsultrollen samtidigt som du får en god insikt i en mycket spännande kund. Inför avslutat uppdrag finns valmöjligheten att antingen fortsätta karriären hos ÅF eller kunden. Du kommer få möjlighet att sätta dina teoretiska kunskaper på prov i praktiken och du blir erbjuden både interna utbildningar och personlig utveckling.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)