Inaktiv platsannons

Säljare sökes till Coop Lenhovda

Om tjänsten

Coop i Lenhovda är en väletablerad butik med ett brett sortiment och en tydlig ekologisk profil. Generösa öppettider 07:00-21:00 alla dagar, ger en mycket god tillgänglighet för våra kunder. Butiken har 5 medarbetare.

Vi söker nu dig som vill arbeta extra som Säljare vår butik vid behov.

Du som söker är en engagerad och målinriktad person som har ett kundbemötande utöver det vanliga samt tycker om att jobba i ett högt tempo. Du har även passion för mat, matlagning och kundmöten, och ett genuint intresse för service och försäljning. Kassavana och/eller erfarenhet av arbete i butik är meriterande, men inget krav. Du måste även ha fyllt 18 år.

Som säljare ingår du i butikens arbetsrotation. Detta innebär ett omväxlande och lärorikt arbete, där du kommer att vara del av en mycket positiv arbetsgemenskap.

Har du frågor, kontakta områdeschef Lena Filhage, tfn. 0470-31524 , eller mail

Vi tillämpar löpande urval varpå tjänsterna kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan digitalt via vårt rekryteringsverktyg, pappersansökningar eller via mail undanbedes!

Publicerad den

20-04-2019

Extra information

Ort
Lenhovda
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis