Inaktiv platsannons

Release Coordinator till EFT Payments på H&M:s IT-avdelning i Stockholm

Är du intresserad utav mode och heminredning? Hitta ett jobb på HM, ett världsledande företag inom klädindustrin. Se vilka jobb HM erbjuder just nu!

Om tjänsten

H&M IT är en av de största IT-arbetsgivarna på södra sidan av Stockholm och söker nu en releasekoordinator som ska ansvara för utrullningar av nya releaser av våra EFT Payments lösningar. Om du söker en rolig utmaning är du välkommen till oss!


Vill du vara delaktig i en historisk omvandling? Modeindustrin förändras snabbt och det innebär att vi parallellt med våra befintliga lösningar har nya roliga och innovativa projekt som pågår. Alla med fokus på kundupplevelse och sömlös shopping mellan online och de fysiska butikerna. Vi arbetar nära många representanter från de olika länder där vi har våra lokala bolag och du kommer att vara en del av den framtida shoppingupplevelsen.


Divisionen Sales Store inom H&M:s IT-avdelning ansvarar för IT-tjänster som möjliggör försäljning i butiker för hela H & M-koncernen. EFT Payment -gruppen ansvarar för underhåll och leverans av lösingar för kortbetalningar för butikerna. Idag består EFT-betalningsgruppen av kravanalytiker, projektledare, release coordinatorer, lösningsarkitekter och en leveransansvarig.


Som release koordinator ansvarar du för planering, samordning och utrullning av nya krav och rättningar av våra betalningslösningar i alla H & M-länder. I din roll kommer du att samarbeta med många parter som tex våra interna beställare, landrepresentanter och leverantörer av betalningslösningar (PSP).


Den ökade komplexiteten av våra IT-tjänster och ökat antal marknader som använder dessa lösningar kräver ett ökat fokus på våra releaseaktiviteter och releaseprojekt. Varje releaseutrullning kräver en samordnad insats av flera team som levererar funktioner beroende av varandra. Det är en kontinuerlig utmaning att planera, samordna och hantera flera stora releaser och utrullningar.


Dina ansvarsområden


I din roll som Release Coordinator inom H&M IT tar du stort ansvar – och har otroligt kul.


Din roll består bland annat av att:


  • Koordinera alla systemändringar som krävs för releasen
  • Planera och driva aktiviteter i releaseplanen tillsammans med gruppen
  • Följa upp releaseplanen med leverantörer och andra intressenter
  • Hantera beroenden till andra system och intressenter
  • Identifiera prioriteringar, konflikter, beroenden och risker och se till att det finns planer för att mildra risker
  • Nära samarbete med övriga i EFT gruppen, representanter från H&M:s beställarorganisation, lokala lands-IT organisationer, leverantörer, andra projekt och program


Din kompetens


Precis som alla medarbetare inom H&M-gruppen är du en social, öppen, kommunikativ, ambitiös lagspelare med stark drivkraft och en positiv inställning. Du kanske är i början av din karriär och siktar på att bli en IT-projektledare.


Dessutom har du dessa kunskaper och erfarenheter:


  • 1-3 års erfarenhet av koordinering av globala projektaktiviteter
  • Erfarenhet av releasekoordinering av IT system
  • Svenska och engelska i tal och skrift, mycket god förmåga
  • Erfarenhet av att facilitera möten, interna som externa
  • Som person ska du vara lösningsorienterad med förmåga att strukturera och organisera. Du är en lagspelare med förmåga att skapa goda relationer.


Det är en fördel om du:


  • Har erfarenhet från integrerade IT-lösningar i en större organisation
  • Har erfarenhet av IT-lösningar för detaljhandel och/eller kassalösningar
  • Vana att arbeta med externa leverantörer
  • Har en akademisk utbildning inom, data, systemvetenskap, teknik, ekonomi, eller liknande
  • Har ett intresse för digitala lösningar
  • Har kunskap i ytterligare språk
  • Har kunskap om ITIL


Arbetet utgår från Marievik i Stockholm och är på heltid. Vissa resor kan ingå.


Låter det intressant? Bli vår framtida stjärna!


Skicka CV och personligt brev senast 2019-02-24. Vi går igenom ansökningar löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.


För frågor och mer information kontakta Staff Responsible Helena Ericsson, helena.ericsson@hm.com.


Vilka är vi på IT?

Vi är summan av det vi kan och de personligheter vi är. Vår varma värderingsstyrda kultur är kittet som håller oss samman. Vi gillar att jobba snabbfotat, tar beslut i farten och vår kreativitet hjälper oss lösa komplexa utmaningar.

 

Vi får möjlighet att driva på H&M-gruppens affär, jobba med den senaste IT-teknologin i spännande globala projekt, och vi är med och förändrar hela mode- och designbranschen till det bättre. Har du drivet, upptäckarglädjen och viljan att ta ansvar finns ingen gräns för vad vi kan uppnå tillsammans.


Keywords: EFT, Payment, PSP, Bank, Integration, POS

Publicerad den

08-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)