ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?
Kock till Ringhals, Väröbacka
Vi på ISS Mat & Dryck serverar över 42 000 måltider varje dag - med traditionell husmanskost eller nyskapande crossover. Till dagisbarn, elever, sjukhusens patienter, omsorgens äldreboende, personalmåltider. Behoven är olika, smakerna är olika, miljöerna är olika. Men alla förenas i kraven på kvalitet.
Som en del i utvecklingen av vår måltidsverksamhet i våra kök på Ringhals i Väröbacka söker vi nu ytterligare en kock. Har du intresse och stort fokus på att leverera bra mat med hög service till våra gäster kan detta vara en tjänst för dig.
Arbetsuppgifter
Tjänsten består i att under ledning av Kökschef delta i den dagliga produktionen och tillsammans med dina kollegor tillaga goda och näringsriktiga måltider till våra gäster. Du ansvarar för att det utförs enligt gällande instruktioner med hög kvalitet och god egenkontroll samt att råvarukostnaderna hålls inom kalkylen för menyplanering. Det ingår även att vara en tillgänglig och flexibel person i vår organisation
Kvalifikationer
Vi söker Dig som har ett genuint intresse för mat och människor. Du är utbildad kock och har minst 3 års branscherfarenhet inom storkök. Utifrån dina erfarenheter har du goda kunskaper i köksekonomi, livsmedelshygien och att laga mat från grunden.
Du har grundläggande IT-kunskaper och din svenska är god i tal och skrift.
Som person är Du handlingskraftig, flexibel, mål- och resultatinriktad. Du har lätt för att se helheten i verksamheten, strävar efter en hög matkvalitet och att skapar en god stämning omkring dig. Det är av stor vikt att du har god samarbetsförmåga och trivs i att arbeta i ett högt tempo.
Vi ser gärna att du har ett intresse av att vidareutvecklas inom vår organisation
Körkort är ett krav.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Övrigt Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid. Arbete på helger förekommer vid särskilda arbetstoppar. 6 månaders provanställning tillämpas.
Då tjänsten är på ett högt säkerhetsklassat område sker därför också utdrag från registerkontroll, drogtest samt skydd och säkerhetsutbildningar.
Vi arbetar med löpande urval, varför tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Din ansökan skickas in via vårt rekryteringssystem.
Har du frågor vänligen kontakta Restaurangchef Jessika Hedén, .
Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem.
Välkommen med din ansökan!
27-03-2024
Ange nedan vart du önskar arbeta och glöm inte bort att ange din e-postadress!