Inaktiv platsannons

Företagstaxerare 2019 i skog

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Företagstaxerare 2019

Är du beredd att satsa på din egen utveckling och SCA? Detta är en unik möjlighet att under fältsäsongen 2019 arbeta med SCAs stora företagstaxering.

Din nästa utmaning

Under fältsäsongen 2019 kommer du att vara en viktig del i SCAs tionde företagstaxering som kommer att ha stor påverkan på hur SCA agerar nu och i framtiden. Arbetet kommer att innebära inventeringar i fält över hela SCAs skogsinnehav och ge god insikt i kärnverksamheten skog. Arbetet börjar med en introduktionsutbildning i Sundsvall 23-26 april. Under perioden maj-oktober 2019 då företagstaxeringen pågår, kommer du att röra dig över hela SCAs verksamhetsområde och ofta bo borta under veckorna.

Vem är du?

Du värdesätter ett företag som har hållbarhet, innovation och utveckling i fokus. För oss är det också viktigt att din personlighet och ditt beteende samspelar med SCA:s kärnvärden: Respekt, Högklassighet och Ansvar. Formellt krävs det skoglig utbildning eller erfarenhet från skogliga inventeringar samt körkort för denna tjänst. Du talar flytande svenska.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig en säsongsanställning under perioden 23 april till och med oktober 2019. Månadslön enligt överenskommelse.


Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
skog
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Skog | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)