Inaktiv platsannons

Partneringledare Hus sydost i Linköping

Om tjänstenVill du vara med och driva framgångsrika team för Skanska och våra kunder?

Partneringledare till Skanska Hus Sydost

Som partneringledare på Skanska utvecklar du vårt strategiska partneringarbete i regionen och bidrar till att vi fortsätter att vara regionens bästa partneringleverantör. Du arbetar långsiktigt med att utveckla regionens affärer, kundrelationer, projekt och medarbetare.

I dina arbetsuppgifter ingår:

• Att medverka från ett tidigt skede och supportera i marknadsarbetet genom att bland annat vara med i strategiska och produktspecifika kund-, sälj- och marknadsfrågor
• Att identifiera och etablera kontakter med potentiella kunder
• Att stödja Skanska Hus Sydost:s distrikt i anbudsprocessen
• Att etablera goda kontakter inom projekten för att kunna stötta organisationen på bästa sätt i samverkansarbetet
• Att utifrån projektens behov ta fram en plan för vilka samverkansaktiviteter som bör genomföras samt planera, processleda och dokumentera dessa

Vi vill nu utöka vårt team med ytterligare en medarbetare som utgår från något av distriktskontor (Linköping, Jönköping, Växjö, Kalmar, Karlskrona).

Vi skapar arbetsplatser som får både människor och företag att växa; Skolor, sjukhus, bostäder eller kontor. Tillsammans med våra kunder vill vi bygga samhällen som vi kan vara stolta över, även i framtiden. Ett av de bästa sätten att göra det på är i partnering vilket innebär att alla involverade parter i ett projekt verkar åt samma mål, med en gemensam projektorganisation och gemensam ekonomi.

En förtroendeingivande ledare

Vi ser gärna att du har följande bakgrund:

• Partneringledare alternativt jobbat med projektledning, processledning och/eller marknads- och säljarbete
• Högskoleutbildning inom relevant område
• Erfarenhet från att arbeta aktivt och målinriktat med kundkontakter och marknadsbearbetning.

Du har även ett stort intresse för människor och ledarskap, för att skapa förtroende, entusiasm och förstår vikten av ett inkluderande arbetsklimat. Du är också en duktig och flexibel problemlösare som arbetar utifrån ett långsiktigt perspektiv.

Meriterande är om du har motsvarande erfarenheter av partnering i byggbranschen och har en förståelse för ett byggprojekts alla skeden.

Skanska satsar långsiktigt på dig

Vi på Skanska brinner för att se människor växa och utvecklas, därför vill vi satsa på dig och erbjuda goda förmåner. Med rätt inställning och viljan att lära lovar vi att satsa på dig och ge dig fantastiska möjligheter.

Berätta om dig och ansök idag, dock senast den 25 februari!

För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post. Om du har frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Marknadschef Jan-Erik Lundh via telefon 010-448 64 63.

Välkommen med din ansökan!

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!


Publicerad den

23-07-2019

Extra information

Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis