Inaktiv platsannons

Network Planner i Kista

Om tjänsten

Vi söker nu en Network Planner till vår grupp Optical Planning, som vill vara med och utforma Tele2´s nätverk i världsklass. Vår vision är att ha världens mest effektiva nätverk som drivs av världens mest effektiva organisation. 

I denna roll kommer du att tillhöra avdelningen Transmission Network där vi bygger transmissionsnät som gör det enkelt för Tele2 att leverera tjänster av hög kvalitet. Vår eftersträvan är att leverera i tid, med kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt.   

 

Om rollen   

Som Network Planner kommer du att få vara med att planera och dokumentera förändringar av transmissionsnätet t.ex. i form av utbyggnad, optimering och nedtagning. Genom detta kommer du att vara med och maximera lönsamheten och bidra till att utvecklingen av att våra nät- och tjänsteplattformar sker på ett så kostnadseffektivt sätt som möjligt. Detta arbete kommer att innefatta;  

  • Att lägga ordrar och koordinera beställningsarbete från olika delar av organisationen 

  • Vara ett stöd mot Network Strategy & Architecture i framtagandet av generella designregler 

  • Ta fram nätskisser för WDM 

  • Ansvara för utbyggnad- och optimeringsbudget 
     

Tele2 har ett omfattande fibernät som är byggt för att passa både vårat mobilnät samt för våra viktiga företagskunders behov. Du ingår i en grupp som har en hög trivselfaktor och som idag består av 11 nätplanerare ansvariga för planeringen av optiska system (SDH och WDM). Teamet ses på veckobasis för att byta erfarenheter och jobba med att behålla teamkänslan.   

 

Vad söker vi?  

Vi söker dig som brinner för transmission och vill vara med och bidra i en ständigt föränderlig miljö. Vi tror att du är självständig och tar ansvar för ditt arbete samt har lätt för att se helheten men också gräva i detaljer. I denna roll är det viktigt att du har ett inre driv och förmåga att organisera ditt arbete. Du arbetar noggrant, är lyhörd samt lockas av att ständigt lära dig nya saker. Du har en förståelse för Tele2’s affär och har du arbetat tidigare med WDM är det meriterande. För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du:   

  • Har erfarenhet av att arbeta som nätplanerare inom transmission 

  • Har en teknisk högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet  

  • Behärskar svenska och engelska i både tal och skrift   
     

Vi letar efter en person som är nyfiken och som alltid vill utvecklas, dels som person men också i teamet. Du kommer att tillhöra ett prestigelöst gäng där vi alltid ställer upp för varandra. Det är ett öppet klimat där du alltid kan be om hjälp! 

 

Det här erbjuder vi dig 

… en plats i en flexibel, prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din kompetens kommer att göra skillnad.  

… stora möjligheter till spännande karriärvägar inom Tele2. Hos oss ligger din framtid i dina egna händer.  

… Vi tar hand om dig, både i din roll på företaget, men även utanför. Hos oss finns möjligheten till ett flexibelt arbete och andra förmåner som rör hälsa och pension. 

 

Tjänsten är placerad på vårt härliga och moderna kontor i Kista, Stockholm.   

 

Välkommen med din ansökan senast den 28 februari 2019.  Urval och intervjuer sker löpande! 

 

Vi ser fram emot att få träffa dig!  

The facts
City Kista
Country Sweden
Position type Full-time
Days left to apply 4
Share this job

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kista
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kista | IT | Deltidsjobb