Inaktiv platsannons

Produktionscentrals assistent i Vuollerim

Om tjänsten

Vill du kick-starta din kommande karriär inom vattenkraft med värdefull erfarenhet?

Nu söker vi en assistent till Produktionscentral på Vattenfall vattenkraft med placering i Vuollerim Sommarjobbet kommer att pågå under perioden juni- augusti.

Sommarjobb på Vattenfall är en möjlighet för dig att få en bild av hur det är att arbeta inom ett energiföretag.

Sommarjobbet ska bidra till att ge dig värdefull erfarenhet inför framtiden, inblick i att jobba på ett stort företag samt personlig utveckling . Du kommer att få vara delaktig i huruvida en eller flera älvars kraftverk körs!

Våra kunder finns inom eldistribution, energi, industri, infrastruktur, fastighet och entreprenad. Vi erbjuder ett ansvarsfullt och självständigt arbete med utvecklingsmöjligheter där du kan växa i din roll.

Arbetsuppgifter:

I produktionscentralen i Vuollerim så fjärrstyrs och övervakas kraftverken i Lule-, Skellefte och Ume älvar i enlighet med vattenhushållningsbestämmelser och begränsningar i anläggningen samt inom angivna kopplingsgränser.

Arbetsuppgifterna i denna tjänst innefattar bland annat att stötta ordinarie förmiddagsskift med telefonpassning, larmkvittering, styrning och övervakning mm.

Vi söker dig som:

Avslutat gymnasiet och antingen har utbildning inom vattenkraft eller arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har gjort praktik inom området.

Placeringsort : Vuollerim

Ansökan:

Skicka in ditt CV och personligt brev genom att ansöka nedan senast 1 April, 2019.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Vuollerim
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Vuollerim | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)