Inaktiv platsannons

Ringhals söker flera kemiingenjörer till sommarjobb i Göteborg

Om tjänsten

Är du student och vill kick-starta din kommande karriär med värdefull erfarenhet? Nu söker vi 4-5 kemiingenjörer till sommarjobb på Ringhals. Arbetet kommer att pågå under perioden 1 juni – 31 augusti.
 
Sommarjobb på Vattenfall är en möjlighet för dig som student att få en bild av hur det är att arbeta inom ett energiföretag. Du kan söka sommarjobb på Vattenfall om du är minst 16 år och studerande. Detta innebär att du antingen har sommaruppehåll från pågående studier, alternativt att du övergår till ny utbildning i höst eller avslutar din utbildning under vårterminen 2019.
 
Arbetsuppgifter:
- Övervakning, provtagning och analys av processvatten och luft från kärnkraftsanläggningarna på Ringhals 1-4.
- Underhåll av analysinstrumentering.
 
Vi söker dig som:
Studerar på högskola/universitet alternativt gymnasium med inriktning kemi eller kemiteknik. Goda kunskaper i svenska är ett krav. Tidigare erfarenhet från Ringhals kemienheter är meriterande.
 
Placeringsort: Ringhals.
 
Ansökan:
Skicka in CV och personligt brev senast 25 februari, 2019.
 
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Fredrik Ehrlén, fredrik.ehrlen@vattenfall.com
För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Mickaela Svanberg, mickaela.svanberg@vattenfall.com
 
Vi ser fram emot din ansökan!
 
Om oss:
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställningen, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
 
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder.
 
Ringhals AB ingår i Vattenfallkoncernen och är Nordens största kärnkraftverk. De fyra kärnkraftreaktorerna står för en femtedel av Sveriges elproduktion. Det motsvarar elbehovet under ett år för sex städer av Göteborgs storlek. Ringhals har drygt 1 600 anställda och ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)