Inaktiv platsannons

Handläggare/ingenjörer inom anläggningsstrategi till sommarjobb i Göteborg

Om tjänsten

Nu söker vi fyra handläggare/ingenjörer inom anläggningsstrategi till sommarjobb på Ringhals. Arbetet kommer att pågå under perioden 1 juni – 31augusti.
 
På NTS genomför vi utredningar och uppdateringar av säkerhetsredovisning. Detta sommarjobb ger dig kunskap och erfarenhet i inhämtning, utredning, analys samt redovisning och dokumentation av information.
 
Arbetsuppgifter:
Som sommarjobbare hos oss kommer du att arbeta med utredningar och framtagning av underlag för uppdatering av säkerhetsredovisningarna på Ringhals. Uppgifterna kan även innebära att inhämta data till databaser och granska redan framtaget material som ska användas vid uppdatering av säkerhetsredovisningarna. Vidare kommer du att dokumentera indata till den probabilistiska säkerhetsanalysen (PSA) genom att lägga in en mängd PSA-logikscheman i dokumenthanteringssystemet SAP.
 
Vi söker dig som:
Studerar på gymnasium eller högskola/universitet.
 
Placeringsort: Ringhals
 
Ansökan:
Skicka in CV och personligt brev senast 25 februari, 2019.
 
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Johan Schlichting, Johan.Schlichting@vattenfall.com 
För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Mickaela Svanberg, mickaela.svanberg@vattenfall.com
 
Vi ser fram emot din ansökan!
 
Om oss:
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställningen, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
 
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder.
 
Ringhals AB ingår i Vattenfallkoncernen och är Nordens största kärnkraftverk. De fyra kärnkraftreaktorerna står för en femtedel av Sveriges elproduktion. Det motsvarar elbehovet under ett år för sex städer av Göteborgs storlek. Ringhals har drygt 1 600 anställda och ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)