Inaktiv platsannons

Ringhals söker teknisk handläggare till sommarjobb i Göteborg

Om tjänsten

Är du student och vill kick-starta din kommande karriär med värdefull erfarenhet? Nu söker vi på NTGE fyra tekniska handläggare/ erfarenhetsåterförings-ingenjörer till sommarjobb på Ringhals. Arbetet kommer att pågå under perioden 10 juni – 23 augusti.
 
NTGE är Ringhals centrala grupp för Erfarenhetsåterföring och Avvikelsehantering. Målet är proaktivt arbete med erfarenheter för att bidra till säker och stabil drift.
 
Vi erbjuder dig:
Arbetet som teknisk handläggare ger kunskap om erfarenhetsåterföringsverksamhet vilket är ett viktigt område inom alla framgångsrika organisationer. Vid arbete hos oss får du ta del av Ringhals ERF-verksamhet vilket ger möjlighet till insyn i ett brett spektrum av områden då ERF-verksamheten berör alla Ringhals verksamheter. På Ringhals har många projekt genomförts med såväl olika omfattning som med olika tekniska lösningar varpå du som sommarjobbare kommer få insyn i många av dessa.
 
Arbetsuppgifter:
• Identifiera och kategorisera erfarenheter utifrån provdriftsprotokoll.
• Efterrapporterna erfarenheter från projekt/provdrift i systemstödet/datorsystemet för efterenhetsåterföring.
• Screena och kategorisera händelser och erfarenheter från den dagliga driften på verket.
 
Vi söker dig som:
Studerat på högskola eller universitet med inriktning teknik under minst tre år. Som person är du noggrann och har lätt för att lära och är intresserad av att lära. Du kan se både detaljer och helhet samt är duktig på att se mönster. Vidare har du goda kunskaper i både svenska och engelska. Det är meriterande om du arbetat med provdriftsprogram, eller systemstöd för erfarenhetsåterföring/avvikelsehantering tidigare.
 
Placeringsort: Ringhals.
 
Ansökan:
Skicka in CV och personligt brev senast 25 februari, 2019.
 
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef , Susanne Thernström, susanne.thernstrom@vattenfall.com
För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Mickaela Svanberg, mickaela.svanberg@vattenfall.com
 
Vi ser fram emot din ansökan!
 
Om oss:
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställningen, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
 
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder.
 
Ringhals AB ingår i Vattenfallkoncernen och är Nordens största kärnkraftverk. De fyra kärnkraftreaktorerna står för en femtedel av Sveriges elproduktion. Det motsvarar elbehovet under ett år för sex städer av Göteborgs storlek. Ringhals har drygt 1 600 anställda och ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg.

Publicerad den

07-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)