Inaktiv platsannons

Linjemontör/Elkrafttekniker - Vattenfall Services i Bollnäs

Om tjänsten

Vattenfall Services företagskultur präglas av ett högt säkerhetstänk och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vi är ett engagerat och drivet gäng som nu söker nya kollegor till vår verksamhet i Mellansverige. Är du en ansvarstagande person med högt säkerhetstänk som trivs med ett fritt och omväxlande arbete, då är det här jobbet perfekt för dig!
 
Avdelningen Regionledningar Mellan inom Vattenfall Services Nordic, Construction söker Linjemontörer/elkrafttekniker. Du blir stationerad på hemorten med i första hand Mellansverige som arbetsområde och kommer att tillhöra någon av våra huvudetableringar i Bollnäs, Västerås, Uppsala eller Sundsvall.
 
Din roll som Linjemontör/ Elkrafttekniker
Som Linjemontör/ Elkrafttekniker kommer du att arbeta med ombyggnation, nybyggnation och underhåll av region och stamnätsledningar, 40-400kV. Constructions uppdrag inom Vattenfall Services är att driva underhållsuppdrag och stora projekt på stam och regionnät. Underhållsuppdragen som kan vara planerade eller akuta, ställer höga krav på att vara lösningsorienterad och ta snabba beslut. Projekten är noga planerade och löper under kortare eller längre tid. Allt vi gör präglas av hög säkerhetsstandard från planering till genomförande.
 
Vi erbjuder dig ett omväxlande, utvecklande och ansvarsfullt arbete med goda möjligheter att påverka din arbetssituation i en självständig roll. Vi arbetar oftast i team, men utför också enskilt arbete. I första hand kommer arbetsområdet vara Mellansverige, men återkommande tjänsteresor och övernattningar är en naturlig del av arbetet. Vattenfall Services har hela Norden som arbetsfält, "vi åker dit där jobben finns".
 
Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har någon form av El-teknisk eller byggteknisk utbildning på gymnasienivå, att kunna arbeta på hög höjd är ett krav. Har du några eller flera års erfarenhet av att arbeta med linjebyggnation, elkraftsmontage eller arbete på stamnätet (200-400kV) är det meriterande.
Som person har du ett högt säkerhetstänk, är ansvarstagande, lösningsorienterad och har ett stort driv och engagemang. Du tar initiativ och visar en god social förmåga i dina kontakter och samarbete med andra. Att du upprätthåller god service och kvalitet till våra kunder, agerar affärsmässigt och med ett gott entreprenörskap ser vi som självklart. Flytande svenska i tal och skrift krävs för tjänsten samt B-körkort.
 

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Bollnäs
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Bollnäs | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)