Inaktiv platsannons

Europas soligaste säljkontor söker nya talanger! i Uppsala

Om tjänsten

Är du redo för en ny utmaning? Trött på gråa vinterkvällar och regniga somrar?

Då är det på tiden att du tar tag i det! REKO Marketing i Barcelona söker dig som vill representera Nordens ledande TV-distributör – Canal Digital. Med över 100 tv-kanaler och interaktiva tjänster som används av närmare tre miljoner tittare varje dag så erbjuder Canal Digital en konkurrenskraftig TV-lösning som erbjuder det bredaste utbudet, med bäst ljud och bild till den mest avancerade tekniken, direkt från egna satelliter i rymden till boxarna i hemmen. Med Play och On Demand tjänster kan tv nu ses när som helst – var som helst.

Som säljare hos oss på REKO Marketing kan du förvänta dig en snabb fot in i teamet. Alla våra coacher och ledare har mångårig erfarenhet inom försäljning. Vi förser dig med goda erfarenheter och kompetenser som du kan ha nytta av i alla sammanhang livet igenom – vi vet att kommunikation och försäljning är något du har nytta av, oavsett vad du sysslar med. Du kommer att få tydlig feedback och coachning som gör att du snabbt kommer in i uppgiften och givetvis en gedigen utbildning som fortlöper så länge din karriär pågår hos oss – för inom vårt yrke är man aldrig färdigutbildad.

Som evidens på att våra metoder är framgångsrika så har vi vunnit prestigefyllda priser som bl.a. ’Årets Säljbolag’, ’Årets Ledare’ och ’Årets Säljare’. Tillsammans växer vi! Fram till och med idag så har vi samlat på oss mer än 50 års samlad erfarenhet. Samtliga ledare och coacher har en längre dokumenterad säljerfarenhet vilket säkerställer att du som individ kommer att få bästa möjliga förutsättningar för att lyckas.

Vi söker dig som:

  • Bor eller drömmer om att bo i Barcelona
  • Är social och utåtriktad
  • Gillar att vinna och blir triggad av utmaningar
  • Brinner för utveckling
  • Vill göra karriär inom försäljning & marknadsföring

Erfarenhet av försäljning är ett plus men inget krav då vi har lång erfarenhet av att utveckla vår personal från grunden.

Det moderna kontoret ligger ett stenkast ifrån stadens centrum. Bara minuter bort finner du hjärtat av staden, Plaza de Catalunya, samt mestadels av allt som Barcelona har att erbjuda i form av stränder, restauranger, uteliv och kulturarv. Med en hög livskvalitet och samtidigt låga levnadsomkostnader har Barcelona blivit en av de främsta städerna för utlandssvenskar att etablera sig i.

Vår personal är vår ryggrad och det är lika viktigt för oss att du trivs och lyckas – som det är för dig själv. Vi är kända för vår framgångsrika företagskultur och utöver de fantastiska förmånerna man plockar på sig genom att representera Sveriges ledande företag så erbjuder vi även:

  • Fast lön på 1400€ plus provision utan tak samt bonusar.
  • Ersättning av flygbiljett.
  • Kontinuerliga säljutbildningar och individuell coachning.
  • Enormt goda karriärmöjligheter då du kommer vara med från grunden – i en organisation som befinner sig i expansivt skede där ledare alltid blir lyfta internt.
  • Kontinuerliga tävlingar som handlar om allt ifrån bonusar till teknikprylar och resor.
  • Möjlighet att flytta mellan våra andra kontor på Gran Canaria och i Uppsala.
  • Vi hjälper till med att hitta bostad samt allt pappersarbete som behövs för att komma igång som svensk i Spanien.
  • Friskvårdsbidrag, en härlig arbetsatmosfär, spanskakurser, skapandet av ett vinnande team och mycket mera.

Passar du in på beskrivningen och vill bli en del av REKO Barcelona? Då skickar du in din ansökan innehållande en personlig beskrivning samt ett telefonnummer som vi kan nå dig på.
Gör det som många inte vågar – men de flesta drömmer om! Välkommen in med din ansökan och till Barcelona!

Övrigt

Lön, ersättning och förmåner
En fast lön på 1400€ som trygghet för dig samt en rörlig del i form av provision utan tak. Ersättning för flygbiljett. Tävlingar utöver det vanliga. Friskvårdsbidrag.

Om anställningsvillkoren
Tillsvidare. 35 timmar/ vecka, måndag – fredag.

Arbetsplats
Carrer de Sepúlveda 143, 08011 Barcelona, Spanien

 

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Uppsala | Deltidsjobb