Inaktiv platsannons

Butikschef till Coop Edsbruk

Om tjänsten

Coop Edsbruk är en väletablerad butik med ett brett sortiment och en tydlig ekologisk profil. Generösa öppettider 07:00-20:00 alla dagar, ger en god tillgänglighet för våra kunder. Butiken är även ombud för Postnord, DHL, Schenker och Apoteket.

Nu söker vi en butikschef, som tillsammans med goda medarbetare ska vidareutveckla butiken, där kunder och medlemmar trivs. Du ansvarar för den dagliga driften och viktiga beslut som påverkar butikens utveckling. Du har det yttersta ansvaret för måluppfyllnad, budget, resultat och personal. Med matglädje som ledord och med kunden i fokus är du duktig på att engagera medarbetarna till att skapa en välkomnande atmosfär i din butik.

Vi ser gärna att du som söker har stor erfarenhet från butiksbranschen och goda kunskaper om ledarskap, försäljning och kundservice. Ditt ledarskap ska präglas av tydlighet och engagemang, och tillsammans med dina medarbetare ska ni erbjuda ett kundbemötande som imponerar och överträffar kundens förväntningar!

För frågor, kontakta områdeschef Daniel Andersson, 047031526 alt. Daniel.andersson@kfgota.se.

Vi tillämpar löpande urval, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

23-07-2019

Extra information

Ort
Edsbruk
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Edsbruk | Kalmar län | Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis