Inaktiv platsannons

Sommarvikarie som administratör till Östhammar i Uppsala Län

Om tjänsten

Vi har det stora nöjet att kunna kalla oss för Sveriges ledande fastighetsmäklare, med drygt 250 kontor och cirka 1 900 medarbetare över hela landet och delar av Spanien och Portugal. Det gör oss störst både i omsättning och antal affärer. Och den som säljer mycket, kan också mycket. En erfarenhet som har hjälpt oss ta fram rätt tjänster och erbjudanden som hjälper såväl mäklaren som kunden i varje del av affären.

Att vår kunskap och erfarenhet uppskattas av många är tydligt; faktum är att vi förmedlar en fjärdedel av alla Sveriges bostadsaffärer. Det är ett förtroende vi är stolta över och värnar om varje dag – på varje kontor runt om i landet. För vi vill inte bara vara ledande i Sverige, vi strävar även efter att vara bäst på varje lokal ort och område. För det är där kunden bor och affären görs.

Om vårt kontor
Vi älskar verkligen Östhammar och allt orten kan erbjuda! För oss finns det inget bättre än att hjälpa gamla och nya kunder att hitta drömbostaden här; oavsett om det är en lägenhet, villa eller fritidshus.

Vi som jobbar på Fastighetsbyrån i Östhammar har varit verksamma i området under lång tid och kan det på våra fem fingrar. Kunskap vi gärna delar med oss av till nya medarbetare. Vi är ett drivet och positivt team som sporrar varandra och vidareutvecklas tillsammans.

Nu söker vi någon som vill hjälpa oss i sommar - vår.

Om dig
Vi söker dig som är flexibel, prestigelös och klarar av ett högt arbetstempo med ett leende på läpparna. Du har en verklig passion för service, är noggrann och inte rädd för att hugga i där det behövs.

Som administratör kommer du att arbeta med att välkomna och möta besökare både via telefon, mail och de som kommer in på kontoret. Det är du som håller koll på kontoret och ser till att det ser representativt ut och att förbrukningsmaterial finns. Du kommer även ansvara för att ta fram material inför kundbesök och visningar.

Du sätter högt värde i ett professionellt, trevlig bemötande att du är ambitiös.

Vi ser fram emot att höra av dig!

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala Län
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Heltidsjobb (förstajobb)