Inaktiv platsannons

Personalchef i Stockholm

Om oss Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Om tjänsten

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden.

Bli en del av vårt team
Som personalchef på PostNord Sverige ansvarar du för att styra och leda HR arbetet i Stockholm bestående av två regioner; Nord och Syd med totalt ca 5.000 medarbetare. Rollen innebär att du stöttar regionens chefer kring lagar, kollektivavtal och processer inom HR - området. Vidare ansvarar du för att driva operativt och strategiskt personalarbete samt planera och leda personalenhetens verksamhet inom regionerna. Du kommer även att säkerställa att HR-arbetet sker i linje med satt verksamhetsplan samt se till att den gemensamma personalpolitiken följs. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på PostNords huvudkontor i Solna och du rapporterar till HR chef Postnord Sverige.

Du har vad som krävs
Vi söker dig som har akademisk utbildning inom HR, PA eller motsvarande inriktning. Vi ser att du har mångårig erfarenhet av att arbeta som personalchef eller likvärdig roll i en större organisation. Du är van att arbeta brett inom HR och har god kunskap och erfarenhet av arbetsrättsliga lagar, kollektivavtal samt omställningsarbete. Vi ser även att du har erfarenhet av att leda personal. Har du erfarenhet av förhandlingar och rekrytering ser vi det som starkt meriterande. Vidare ser vi att du är en god kommunikatör och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. För att vara lyckosam i denna roll ser vi att du som person är förtroendeingivande, prestigelös och affärsmässig. Du är bra på att se helheten likväl som detaljerna samtidigt som du kan leda och engagera andra i din omgivning. Du värdesätter samverkan och dialog samtidigt som du är tydlig i din kommunikation och vågar stå för dina beslut. Vi ser även att du har hög integritet, är serviceinriktad och förstår värdet i att skapa goda relationer för ett framgångsrikt resultat. Vidare stimuleras du av att verka i en miljö där du arbetar både operativt och strategiskt och kan bidra.

Vi levererar
PostNord erbjuder en kunskapsintensiv miljö och möjligheten att få arbeta med stora och viktiga frågor inom organisationen. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Publicerad den

23-07-2019

Extra information

Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis