Inaktiv platsannons

Teamledare/projektkoordinator till Produktionsgruppen - Scania Sverige AB i Stockholm

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.

Om tjänsten

Avdelningen Order & Logistik hos Scania Sverige medverkar för att möjliggöra ökad och lönsam försäljning av helhetslösningar, inkluderande fordon och avtal & tjänster. Gruppen utökas nu i en del av en omorganisation för att ta ett centralt ansvar för Order till Leveransprocessen. Till gruppen APO söker vi nu en Teamleader till Produktionsgruppen. Vill du vara med och leda och implementera förändring? Då är det dig vi söker! 

Dina arbetsuppgifter
Du blir en central del i uppstartandet av ett nytt Order till Leveransflöde och specifikt den nya funktionen Produktionsgruppen vars uppgift är att planera, monitorerna och följa upp avvikelser i Order till Leveransflödet. Du har dagligen kontakt med säljare, påbyggare, verkstäder och andra parter i flödet för att administrera och agera på avvikelser i flödet och övervaka chassiet i takt mot kundleverans. Målet med organisationen är att effektivisera processen och korta ledtider till kund. 

Denna funktion är ny så det initiala arbetet att få rutiner, processer och system på plats. Senare att få dem att fungera och verka operativt som möjliggörare för ett effektivt flöde. 

Din profil
Vi söker dig som brinner för kundservice, har positiv attityd och är lösningsorienterad. Du tycker om relationer och att leverera i tid. Vidare är du en tydlig kommunikatör och systematisk. Du är ansvarstagande och räds inta att ta ansvar även utanför det egna området. Meriterande med erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och/eller erfarenhet från Påbyggare eller logistikbranschen. 

En del av arbetet kommer medföra implementation av system så du har god systemvana, meriterande är erfarenhet från COW/COW AP, samt har en god processförståelse. Du har vidare stor passion för ditt arbete och tycker om förbättringsarbete. En fördel vi även ser är att du har erfarenhet av SPS/SRS eller liknande. 

Du har några års arbetslivserfarenhet och en utbildning på Högskola eller Universitet med relevant utbildning. 
Vi erbjuder dig ett spännande arbete, trevliga kollegor med utvecklingsmöjligheter hos en av Scanias främsta Distributörer. 

För mer information
Kontakta gärna Jenny Wangson, Chef Order & Logistik på telefon 010-708 64 54 eller 0707-443145.  

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej