Inaktiv platsannons

Säljare till Hansa och Södra Förstadsgatan, Malmö

Om tjänsten

ARBETSBESKRIVNING:

Till vårt team i Hansa och på Södra Förstadsgatan söker vi nu en  säljare på deltid, ca 15 h per vecka. Är du en positiv säljare som drivs av att ge kunderna det lilla extra och överträffa butikens försäljningsmål? Har du dessutom ett stort intresse för hudvård, makeup och kroppsvård? Då tycker vi att du ska söka den här tjänsten!

Om The Body Shop

The Body Shop är ett globalt skönhetsvarumärke som grundades i engelska Brighton 1976 av Anita Roddick. The Body Shop vill skapa positiv förändring i världen genom att erbjuda produkter för hudvård, hårvård och makeup som är naturligt inspirerade, av hög kvalitet och tillverkade etiskt och hållbart. The Body Shop gick i täten för filosofin att företagande kan vara en kraft för gott, och det är fortfarande drivkraften för hela företaget. The Body Shop har fler än 3 000 butiker i 68 länder. 2016 lanserade The Body Shop en banbrytande ny global CSR-strategi - Enrich Not Exploit ™. Åtagandet ligger till grund för varje del av The Body Shops verksamhet och stödjer The Body Shop i målsättningen att bli världens mest etiska och hållbara globala företag.”


ROLLEN SOM SÄLJARE:
Som säljare är ditt största fokus att med service i världsklass sälja våra fantastiska produkter och vara ansiktet utåt för vårt varumärke. Genom storytelling, våra värderingar och stort engagemang hjälper du våra kunder att hitta rätt produkter. Via bland annat makeup-rådgivningar och hudvårdskonsultationer ser vi till att kunden får en helhetsupplevelse utöver det vanliga och vill komma tillbaka till oss. 

VI SÖKER DIG SOM:
  • Är en ambassadör för vårt varumärke
  • Är lösningsfokuserad, flexibel och ansvarsfull
  • Har ett intresse för hudvård och makeup
  • Har glimten i ögat och massor av positiv energi
  • Älskar att ge kunderna det lilla extra
  • Är en tävlingsmänniska som drivs av att överträffa försäljningsmål
  • Har minst ca 6 månaders erfarenhet inom detaljhandeln
  • Om du tidigare har arbetat med make-up eller hudvård alternativt har utbildning inom dessa områden är det meriterande

Det viktigaste är att du har rätt inställning, sprider en härlig energi och älskar mötet med kunderna!

ANSTÄLLNINGSFORM & OMFATTNING: Vikariat till och med maj 2019 om 15 h i veckan fördelat på Hansa och SFG (ca 3 dagar i veckan).
TILLTRÄDE: Mars 2019
SISTA ANSÖKNINGSDAG: 28 februari

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

PS. Glöm ej att skriva kontaktuppgifter i ditt CV och döp gärna dina ansökningsdokument så att de innehåller ditt namn, se exempel: "Förnamn Efternamn CV" och "Förnamn Efternamn Personligt brev".

Publicerad den

26-07-2019

Extra information

Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Skönhet / Hälsa, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis