Inaktiv platsannons

Skadereglerare Överfallsskador i Malmö

Nu har du möjlighet att bli en del av oss på Trygg-Hansa och bidra till att bli Sveriges ledande försäkringsbolag. Hos oss välkomnas du till en arbetsplats med stark lagkänsla, stor gemenskap och sammanhållning

Om tjänsten

Beskrivning av tjänst:

Vi söker en erfaren skadereglerare för handläggning av överfallsskador. Du kommer att ingå i vårt team i Malmö där regleringen för Överfallsskador finns.

Tjänsten är på heltid och dagtid. Du kommer sitta i kontorslandskap i Trygg-Hansas ljusa lokaler i centrala Malmö.


Ansvarsområde

Arbetet innebär att reglera Trygg-Hansa kunders Överfallsskador. Anmälan från kunderna inkommer via telefon där du förväntas upprätta en anmälan i vårt skadesystem. Dina uppgifter kommer att bestå i att utreda, fastställa och reglera ersättning i enlighet med villkor och gällande praxis, vilket kräver en analytisk förmåga i kombination med ett strukturerat arbetssätt. För oss är kunden viktig och vi har fokus på service och kvalitet med ambition att överträffa våra kunders förväntningar.


Din profil

Vi ser gärna att du har erfarenhet från skadereglering inom överfallsskador och/eller god kunskap kring det svenska rättssystemet. Vi ser gärna sökanden med utredningserfarenhet från exempelvis polisen eller annan utredande myndighet. Vi söker dig som har examen från högskola eller universitet inom juridik, kriminologi eller annan samhällsvetenskaplig inriktning, alternativt erfarenhet/kvalifikationer som arbetsgivaren bedömer likvärdiga

 

Du bör ha minst tre års erfarenhet av arbetsuppgifter som involverar att förstå och analysera komplexa frågor. Du agerar på eget initiativ och tar ansvar för dina individuella mål samtidigt som du samarbetar effektivt för att nå teamets gemensamma mål. Du har en utmärkt kommunikativ förmåga, muntligen såväl som skriftligen.

 

Vi söker dig som har ett systematiskt arbetssätt med god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt.  Du har en uttalad förmåga att skapa förtroende hos såväl kunder och kollegor som vid externa kontakter. Du bör vara trygg i att fatta beslut och att förklara dessa för kunden.

Vidare tycker du om att arbeta mot tydliga mål med regelbunden coaching och feedback. Det är meriterande om du har professionell vana av att bemöta människor i kris.


Vi har löpande intervjuer varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Sista ansökningsdag 28/2.


Vi ser framemot din ansökan!

Publicerad den

26-07-2019

Extra information

Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Skåne län | Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis