Inaktiv platsannons

HR- Partner till AXFOOD/DAgab i Göteborg

Vill du vara med och bygga upp framtidens lager? Dagab Inköp & Logistik AB söker en HR-partner till vårt nya E-handels... Bli en av... Dagab Inköp & Logistik AB söker en erfaren HR-partner till en verksamhet där HR-partnern har...

Om tjänsten

Vill du vara med och bygga upp framtidens lager? Dagab Inköp & Logistik AB söker en HR-partner till vårt nya E-handels lager
Bli en av oss
Dagab Inköp & Logistik AB söker en erfaren HR-partner till en verksamhet där HR-partnern har en nyckelroll i att medverka till affärsdriv, engagemang och uppbyggnaden av en ny enhet. Tjänsten har en operativ prägel med fokus på att stötta cheferna i frågor som t ex rekrytering, förhandling, rehabilitering, avtalsfrågor, ledarutveckling och utredningsarbete. Du blir en del av ett HR-team på 12 personer, med placering på vårt E-handels lager i Göteborg. För att trivas och prestera bra i rollen är det därför viktigt att du trivs med att arbeta självständigt.
Det här får du göra
För att lyckas i rollen ser vi att du har några års erfarenhet av HR-arbete i en chefsstödjande roll och du har självständigt drivit rekryteringar och rehabiliteringsärenden. Vi tror att du har goda kunskaper inom arbetsrätt och att du har erfarenhet från fackligt samarbete och förhandlingar. Du gillar att jobba operativt och verksamhetsnära. Du är en lösningsfokuserad och positiv relationsbyggare med ett intresse för såväl organisationsfrågor som människor. Du kan skapa förtroende hos chefer, fackliga företrädare och övriga anställda. Att ta initiativ och slutföra det du påbörjat är en självklarhet.
Det här förväntar vi oss
Vi vill att du som söker tjänsten har en högskoleutbildning inom HR eller en erfarenhet som motsvarar detta. Det är viktigt att du har lätt för att uttrycka dig i tal och i skrift. Du arbetar obehindrat i Officepaketet. Certifiering inom personlighetstester är meriterande, så även vana av systemen SuccessFactors och Quinyx. Om du tidigare har jobbat med Partihandelsavtalet och/eller Transportavtal är det en stor fördel. Då rollen är en viktig och uppskattad funktion inom organisationen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Och om du är rätt person lovar vi att du kommer att ha roligt på jobbet varje dag!

Publicerad den

20-04-2019

Extra information

Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis