Inaktiv platsannons

Controller - Lunds kommun

Controller - Lunds... Controller sökes till Serviceförvaltningen i Lunds... Om... Jurek Rekrytering & Bemanning...

Om tjänsten

Controller - Lunds kommun

Controller sökes till Serviceförvaltningen i Lunds kommun

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning

Till vår kund, Lunds Kommun, söker vi nu omgående en analytisk Controller med erfarenhet av utvecklingsarbete. Konsultuppdraget omfattar heltid med start omgående pågår 3–4 månader. Din roll innebär såväl operativa, taktiska som strategiska arbetsuppgifter, och du kommer ingå i olika projekt. I projekten är man 5–6 personer som arbetar med olika roller. Du kan axla rollen för controlling vid uppstarten av Fordonspoolen i kommunen. Administratörer finns till hjälp så viss arbetsledning ingår i tjänsten.

Vem är du?

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet som Controller, som har förmågan att hantera stora mängder data, kan dra slutsatser och analysera. Du har mycket goda kunskaper i Excel. Du har en avslutad examen från ekonomprogrammet eller liknande. Vi söker dig som trivs att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är social, noggrann och analytisk. Givetvis är du öppen för input från dina kollegor.

Du erbjuds

Ett uppdrag hos en av våra kunder i Lund. Uppdraget omfattar heltid med start omgående och som pågår 3–4 månader. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du omgående skickar in din ansökan!

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Karin Thorstensson på karin.thorstensson@jurek.se. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via email.

Dela detta jobb

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Lund
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej