Inaktiv platsannons

Anbudschef till Förenade Care i Malmö

Anbudschef till Förenade... Förenade Care söker dig som har högskoleutbildning inom hälso- och sjukvården med erfarenhet av upphandling enligt...

Om tjänsten

Anbudschef till Förenade Care

Förenade Care söker dig som har högskoleutbildning inom hälso- och sjukvården med erfarenhet av upphandling enligt LOU.

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN 
Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. Vi erbjuder marknadsmässig lön och förmånserbjudanden.
Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.
Beslutsvägarna är korta och vi är varandra nära i insikten att vårt jobb och våra insatser gör skillnad till det bättre för människor som behöver stöd i livet.
Marknadsavdelningen ansvarar bl a för anbudshandläggning enligt LOU och LOV. Vi handlägger ca 30 anbud per år. Det finns två anbudshandläggare som idag handlägger respektive anbud. 
Vi inrättar nu en ny tjänst som anbudschef. 

ARBETSUPPGIFTER 
Du arbetar med hög kvalitet och servicenivå med förberedelser, planering och genomförande inför varje anbudsprojekt. En naturlig del av arbetet är också löpande analys av information och verksamhetsutveckling. Arbetet bedrivs delvis i projektform med representanter från andra Förenade Care verksamheter i Sverige. En stor del av arbetet innebär att skriva och författa skrift. 
Du kommer arbeta på Förenade Cares huvudkontor i Malmö.

KVALIFIKATIONER 
Högskola inom området hälso- och sjukvård samt erfarenhet från arbetslivet inom vård och omsorg. Vi tror att du idag jobbar som upphandlare/inköpare, inköpscontroller, strategisk inköpare eller i en liknande roll där du är väl införstådd med vad som gäller för den offentliga marknaden inom den kommunala vårdsektorn. Du ska vara van vid att analysera och tolka dokument. Du uttrycker dig mycket väl på svenska i tal och skrift samt är en van användare av digitala verktyg. Vi förutsätter att du har en affärsmässig och analytisk förmåga samt är utvecklingsintresserad.

PERSONLIGA EGENSKAPER 
För att lyckas i rollen så behöver du vara självgående då arbetet innebär stort eget ansvar. Du är pedagogisk, har lätt för att förklara och förtydliga till anbudshandläggare och regionchefer.
Du är social och har en strategisk ådra som visar på tydlighet samtidigt som du är positiv, lyhörd och ödmjuk. Som person tar du ansvar och driver ditt arbete framåt för att nå resultat. Du är bra på att strukturera och planera ditt arbete. Vidare är du bra på att se sammanhang och lösa komplexa frågor och problem. Dessutom är du kreativ och kommer med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor samt tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Detta innebär att du är nyfiken, lösningsorienterad och diplomatisk i ditt förhållningssätt. 

ERFARENHET KRÄVS
Ja 
B-körkort är ett krav.

ARBETSTID/VARAKTIGHET 
Tillsvidareanställning 100 %, provanställning 6 månader.

LÖN 
Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Enlig överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
Ansökningar behandlas löpande.

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

KONTAKTPERSON 
MIA PALMÉ
Marknadschef
miap@forenadecare.com
Tel 040-601 81 00 

UTDELNINGSADRESS 
Förenade Care, Höjdrodergatan 19, 212 39 Malmö

Vi undanber oss rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej